Καιρός: Καταιγίδες σήμερα στην Αττική – Προειδοποίηση για τοπικά πλημμυρικά φαινόμενα

Υπουργείο Παιδείας 0

Υπ. Παιδείας: Aπαντήσεις σε δημοσιεύματα για την ενισχυτική διδασκαλία

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Υπ. Παιδείας

Το Υπουργείο Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων απαντώντας σε σχετικά δημοσιεύματα διευκρινίζει ότι η αξιολόγηση των Πράξεων «Οργάνωση και Λειτουργία Σχολικών Κέντρων Ενισχυτικής Διδασκαλίας 2012-2015» στους Άξονες Προτεραιότητας 1, 2 & 3 του Ε.Π. «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της υποχρέωσης της Ειδικής Υπηρεσίας Εφαρμογής Εκπαιδευτικών Δράσεων να αξιολογεί κάθε συγχρηματοδοτούμενη Πράξη που υλοποιεί, όπως προβλέπεται από την αντίστοιχη Πρόσκληση της ΕΥΔ ΕΠΔΒΜΘ (Κωδικός Πρόσκλησης 155) Η εξωτερική αξιολόγηση των συγχρηματοδοτούμενων έργων ΕΣΠΑ αποτελεί προϋπόθεση για τη συνέχιση χρηματοδότηση στο ΕΣΠΑ 2014-2020 της ενισχυτικής διδασκαλίας.

Πρόκειται για αξιολόγηση που αφορά την υλοποίηση ως προς τους δείκτες της Πράξης, δηλαδή αξιολόγηση του προγράμματος (έναρξη, διάρκεια κτλ.) και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί αξιολόγηση των εκπαιδευτικών και των στελεχών εκπαίδευσης που συμμετείχαν στα προγράμματα Ενισχυτικής Διδασκαλίας. Σχετικά με την αποστολή ερωτηματολογίων διευκρινίζεται ότι αυτά συμπληρώνονται από τους ενδιαφερόμενους, εθελοντικά και μόνο.

Η ανάδοχος εταιρεία που πραγματοποίησε την αξιολόγηση προέκυψε μέσα από ανοιχτές διαδικασίες όπως αυτές προβλέπονται από το αντίστοιχο θεσμικό πλαίσιο και τα παραδοτέα αφορούν αποκλειστικά την αξιολόγηση της Πράξης με σκοπό τη βελτίωσή της.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Επίδομα συνταξιούχων: Ποιοι θα δουν 150 ευρώ επιπλέον και ποιοι θα λάβουν 400 ευρώ για πρώτη φορά

Πέφτουν οι σοβάδες, διώκονται οι δάσκαλοι: Στο Πόρτο Ράφτη η ευθύνη βρίσκει τον εύκολο στόχο

Βάσεις 2026: Ποιοι κερδίζουν έδαφος, ποιες σχολές υποχωρούν

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

υπουργείο παιδείας