Thumbnail
Υπουργείο Παιδείας

Προσωρινοί αξιολογικοί πίνακες των υποψηφίων προς απόσπαση εκπαιδευτικών σε εκπαιδευτικές μονάδες του εξωτερικού για το σχολικό έτος 2014-2015.

Σε συνέχεια της με αρ. πρωτ. Φ.821/1286Π/101503/Ζ1/1-7-2014 (ΑΔΑ:7ΠΦ39-ΨΥΓ) πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος εκπαιδευτικών περί απόσπασης στο εξωτερικό για το σχολικό έτος 2014-2015, αποστέλλουμε προκειμένου να ενημερωθούν οι εκπαιδευτικοί, τους Προσωρινούς Αξιολογικούς Πίνακες των υποψηφίων προς απόσπαση εκπαιδευτικών σε εκπαιδευτικές μονάδες του εξωτερικού για το σχολικό έτος 2014-2015, καθώς και πίνακα απορριπτέων υποψηφίων εκπαιδευτικών που δεν πληρούσαν τις προϋποθέσεις όπως όριζε η ανωτέρω πρόσκληση ενδιαφέροντος. 

Όσοι εκπαιδευτικοί δεν συμφωνούν με τα καταχωρημένα στους πίνακες στοιχεία τους, παρακαλούμε να αποστείλουν την ένστασή τους, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην Υπηρεσία μας, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected], μέχρι την Τετάρτη 6/8/2014. 

Διευκρινίζουμε, ότι οι υποψήφιοι προς απόσπαση στο εξωτερικό εκπαιδευτικοί κατατάσσονται σε πίνακες επιλογής (Α χωρίς επιμίσθιο και Β με επιμίσθιο) κατά χώρα, γλώσσα και κλάδο, με βάση το συνολικό αριθμό μορίων που συγκεντρώνουν, σύμφωνα με όσα ορίζονται για τη μοριοδότηση από την πρόσκληση.

 Οι πίνακες με επιμίσθιο χρησιμοποιούνται μόνο όταν εξαντληθούν οι πίνακες χωρίς επιμίσθιο. Εκπαιδευτικοί οι οποίοι έχουν αποσπαστεί κατά το παρελθόν στο εξωτερικό με επιμίσθιο (για 3 και πλέον έτη) δεν έχουν δικαίωμα να αποσπαστούν εκ νέου με επιμίσθιο. 

Εκπαιδευτικοί, οι οποίοι υπέβαλλαν αίτηση για απόσπαση στο εξωτερικό λόγω ειδικής κατηγορίας αλλά και μέσω της συγκεκριμένης προκήρυξης, κατατάσσονται στους αξιολογικούς πίνακες. 

Δεν κατατάσσονται στους αξιολογικούς πίνακες εκπαιδευτικοί,οι οποίοι:  Υπέβαλαν αίτηση ανάκλησης της αίτησής τους για απόσπαση.  Δεν απέστειλαν τα δικαιολογητικά και την έντυπη μορφή της υποβληθείσας ηλεκτρονικά αίτησης. 

 Δεν αποδεικνύεται ο απαραίτητος τίτλος γλωσσομάθειας από τα υποβληθέντα δικαιολογητικά ( εκτός των ειδικοτήτων ΠΕ05, ΠΕ06 και ΠΕ07). 

 Δεν έχουν την απαραίτητη τριετή διδακτική υπηρεσία. 

 

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Βγήκαν οι προκηρύξεις εκπαιδευτικών - Όλα τα κριτήρια

Στο εδώλιο 4 γονείς και 2 νηπιαγωγοί για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης 5χρονου στο Αλεξανδρούπολη

Τσίπρας: Καθηγητής στην Κρήτη έκανε το πρωί μάθημα και το βράδυ ντελίβερι

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

olme
Εκδήλωση ΟΛΜΕ για τις εργασιακές συνθήκες των εκπαιδευτικών και τον αντίκτυπο στο σχολείο
Στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Αθηναίων η συζήτηση για τις προκλήσεις στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση
Εκδήλωση ΟΛΜΕ για τις εργασιακές συνθήκες των εκπαιδευτικών και τον αντίκτυπο στο σχολείο
Σοφία Ζαχαράκη και Δόμνα Μιχαηλίδου
Κοινωνικό Κλιματικό Ταμείο: Παρουσιάζονται οι νέες δράσεις για την αναπηρία
Άκης Σκέρτσος, Σοφία Ζαχαράκη, Δόμνα Μιχαηλίδου, Κ. Κυρανάκης αναλύουν τις πρωτοβουλίες για την κοινωνική ένταξη και την προσβασιμότητα
Κοινωνικό Κλιματικό Ταμείο: Παρουσιάζονται οι νέες δράσεις για την αναπηρία