Thumbnail
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Σύλλογος ΠΕ Ημαθίας: Ψήφισμα για τις συλλήψεις

 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ                                                Βέροια  16-11-2012

Π.Ε.  ΗΜΑΘΙΑΣ                                                                         Αρ. Πρωτ. Φ.5/53

ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ 2  591 00 – ΒΕΡΟΙΑ                                                        

Πληροφορίες: Λιολιόπουλος Αντώνιος

Τηλέφωνο:  2331026286                                                           ΠΡΟΣ

FAX           : 2331026286                                                                  Τα μέλη                

e-mail: [email protected]                                                         του Συλλόγου

www.ekpeima.gr

ΘΕΜΑ: «Ψήφισμα για τις συλλήψεις του εκπαιδευτικού Θανάση Αγαπητού και των εργαζομένων στους δήμους Σαράντη Αρβανίτη και Θωμά Κυρατζόπουλου (Δήμο Ευόσμου-Κορδελιού)»

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ημαθίας σε συνεδρίασή του στις 16/11/2012 αποφάσισε ομόφωνα να εκδώσει το παρακάτω ψήφισμα για τις συλλήψεις του εκπαιδευτικού Θανάση Αγαπητού και των εργαζομένων στους δήμους Σαράντη Αρβανίτη και Θωμά Κυρατζόπουλου (Δήμο Ευόσμου-Κορδελιού).

ΨΗΦΙΣΜΑ

Η κυβέρνηση μετά την ψήφιση του μνημονίου ν. 3 με το οποίο επιβάλλει  τη φτωχοποίηση του λαού και το ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου της χώρας, φανερώνει στους εργαζόμενους που αντιστέκονται το σκληρό κατασταλτικό της πρόσωπο με πρακτικές που παραπέμπουν στις πιο μαύρες σελίδες της ιστορίας της χώρας.

Ασφαλίτες συνέλαβαν στην πόρτα του σχολείου του το συνάδελφό μας Θανάση Αγαπητό μέλος Δ.Σ. Β΄ Συλλόγου Εκπ/κών Π.Ε. Θεσ/νίκης, μέλος Ε.Ε. Ν/Τ ΑΔΕΔΥ-ΕΔΟΘ και πρώην μέλος του Δ.Σ. της ΔΟΕ και τους εργαζόμενους στους δήμους Ευόσμου - Κορδελιού, Αρβανίτη Σαράντη και Κυρατζόπουλο Θωμά, επειδή ως μέλη του κινήματος αντιστάθηκαν στις αποφάσεις κυβέρνησης, τρόικας, ΕΕ και ΔΝΤ  όπως και των Φούχτελ, Ράϊχενμπαχ και ΣΙΑ.

Δεν τρομοκρατούμαστε δεν υποχωρούμε. Οι εργαζόμενοι σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα θα αντισταθούμε στη συκοφάντηση των αγώνων μας, στον αυταρχισμό, στις συλλήψεις και τους εκβιασμούς που επιχειρεί η κυβέρνηση για να υλοποιήσει στην αντικοινωνική πολιτική της.

Η τρομοκρατία δε θα περάσει.

Θ’ αγωνιστούμε μ’ όλες μας τις δυνάμεις για την ανατροπή αυτής της πολιτικής. Όσες συλλήψεις, όσες προσπάθειες τρομοκράτησης των εργαζόμενων και να επιχειρήσουν, δε θα υποταχτούμε. Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε ενάντια στην τρομοκρατία των απολύσεων, ενάντια στη βία της φτώχειας και των μνημονίων που μας ετοίμασαν.

·        Απαιτούμε να σταματήσει άμεσα κάθε δίωξη και καταστολή των εργατικών αγώνων.

·        Απαιτούμε την άμεση απελευθέρωση των συναδέλφων αγωνιστών.

Η τρομοκρατία δε μας σταματά στο δρόμο του αγώνα βαδίζουμε ξανά

 ΓΙΑ  ΤΟ Δ.Σ.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                          Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Λιολιόπουλος Αντώνιος                                       Απιδοπούλου Σοφία

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Προσλήψεις εκπαιδευτικών – ΟΠΣΥΔ: Τα 6 βήματα για σωστά δικαιολογητικά και φάκελο

Πανελλήνιες 2026: Το έγγραφο «κλειδί» για την είσοδο στα εξεταστικά κέντρα

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Δασκάλα κρέμασε μαύρη κούκλα από τον λαιμό σε τηλεόραση για να τραβήξει την προσοχή των μαθητών
«Καθαρό μίσος»: Οργή για δασκάλα που κρέμασε μαύρη κούκλα από τον λαιμό για να «τραβήξει την προσοχή»
Η δασκάλα κρέμασε την κούκλα μπροστά στους έντρομους μαθητές, επειδή δεν της έδιναν σημασία – Απολύθηκε με συνοπτικές διαδικασίες
«Καθαρό μίσος»: Οργή για δασκάλα που κρέμασε μαύρη κούκλα από τον λαιμό για να «τραβήξει την προσοχή»
σκυλος
Τι σημαίνει όταν ο σκύλος σου σου δίνει την πατούσα του;
Οι περισσότεροι θεωρούν ότι πρόκειται για έναν τρόπο χαιρετισμού ή μια πρόσκληση για παιχνίδι. Οι ειδικοί όμως υποστηρίζουν ότι πίσω από αυτή τη...
Τι σημαίνει όταν ο σκύλος σου σου δίνει την πατούσα του;