Τη σύσταση του Πανελλήνιου Επιστημονικού Συλλόγου Μαθηματικών Ειδικής Αγωγής (ΠΕΣΜΕΑ) ανακοίνωσε το Δ.Σ. του Συλλόγου.
Ο ΠΕΣΜΕΑ δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία επιστημόνων και εκπαιδευτικών με ειδίκευση στον τομέα των Μαθηματικών και αποσκοπεί στην προώθηση της έρευνας, της εκπαίδευσης και της ανταλλαγής γνώσεων σε σχέση με την ειδική αγωγή και τη μαθηματική παιδεία.
Η ανακοίνωση του ΠΕΣΜΕΑ
Σύσταση Νόμιμου Πανελλήνιου Επιστημονικού Συλλόγου Μαθηματικών Ειδικής Αγωγής (Π.Ε.Σ.Μ.Ε.Α.)
Με χαρά ανακοινώνουμε την επίσημη σύσταση του Πανελλήνιου Επιστημονικού Συλλόγου Μαθηματικών Ειδικής Αγωγής (ΠΕΣΜΕΑ), με στόχο την προώθηση της ειδικής αγωγής και της μαθηματικής παιδείας.
Ο Σύλλογος δημιουργείται με πρωτοβουλία επιστημόνων και εκπαιδευτικών με ειδίκευση στον τομέα αυτό και αποσκοπεί στην προώθηση της έρευνας, της εκπαίδευσης και της ανταλλαγής γνώσεων σε σχέση με την ειδική αγωγή και τη μαθηματική παιδεία.
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να εγγραφούν στον Σύλλογο και να γίνουν μέλη, προσφέροντας την εμπειρία και τη γνώση τους για τη βελτίωση των πολιτικών ειδικής αγωγής και της μαθηματικής παιδείας.
Μέσα από εκδηλώσεις, συνέδρια και εργαστήρια, ο Π.Ε.Σ.Μ.Ε.Α. θα προωθήσει την ανταλλαγή ιδεών και πρακτικών που συνδέονται με την αποτελεσματική διδασκαλία των μαθηματικών σε μαθητές με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες.
Παράλληλα, ο Σύλλογος θα αναπτύξει στρατηγικές για τη βελτίωση της ποιότητας της εκπαίδευσης σε αυτόν τον τομέα, προωθώντας προγράμματα επιμόρφωσης και ενημέρωσης για εκπαιδευτικούς και ειδικούς.
Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, επισκεφτείτε την σελίδα μας στο Facebook ή επικοινωνήστε μαζί μας στο e-mail ([email protected]).
Με εκτίμηση, εκ του ΔΣ του Πανελλήνιου Επιστημονικού Συλλόγου Μαθηματικών Ειδικής Αγωγής Π.Ε.Σ.Μ.Ε.Α.
- Πρόεδρος: Πατήρ Μανώλης Πνευματικάκης
- Α΄ Αντιπρόεδρος: Βασίλης Χριστινάκης
- Β΄ Αντιπρόεδρος: Γεώργιος Τσαμπούρης
- Γραμματέας: Ιωάννα Τριανταφύλλου
- Ταμίας: Ελένη Επιτροπάκη
- Μέλος: Σόλων Ανδρεόπουλος
- Μέλος: Τάσος Γκότσης
- Αναπληρωματικά Μέλη: Μαρούδης Πασχάλης Κατσαρού Σοφία Κανάκη Ασημίνα Αποστολόπουλος Παναγιώτης
Ο Πρόεδρος – Πατήρ Εμμανουήλ Πνευματικάκης
Η Γενική Γραμματέας – Ιωάννα Τριανταφύλλου
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Γιατί η ώρα έχει 60 λεπτά: Η αρχαία απόφαση που «ρυθμίζει» ακόμη τη ζωή μας
Υπ. Παιδείας: Καταβολή αποζημίωσης σε εκπαιδευτικό μετά από 14 χρόνια. Ο λόγος
Σχολεία: Πέντε μέρες χωρίς μαθήματα μετά το Πάσχα - Το πρόγραμμα
Alfavita Newsroom