Σακχαρώδης διαβήτης
«Ενώ τα αναλώσιμα υλικά που χρειάζονται κοστίζουν περίπου 300 ευρώ το μήνα για να λειτουργήσει η αντλία χορήγησης ινσουλίνης, η κυβέρνηση τους δίνει το απαράδεκτο ποσό των 20 ευρώ»

Επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λήμνου «Αργύριος Μοσχίδης» για τα αναλώσιμα όσων πάσχουν από διαβήτη.

Όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή του, «κοροϊδεύουν τους ασθενείς που πάσχουν από διαβήτη και ενώ τα αναλώσιμα υλικά που χρειάζονται κοστίζουν περίπου 300 ευρώ το μήνα για να λειτουργήσει η αντλία χορήγησης ινσουλίνης, η κυβέρνηση τους δίνει το απαράδεκτο ποσό των 20 ευρώ. Τους αφήνει εκτεθειμένους και από την άλλη πριμοδοτεί τους μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους με εκατομμύρια ευρώ».

Οι εκπαιδευτικοί ζητούν από την κυβέρνηση να αποσύρει αυτήν την απαράδεκτη και εγκληματική απόφαση και τα αναλώσιμα να διατίθενται δωρεάν σε όσους τα έχουν ανάγκη.

Το ψήφισμα

Αναλυτικά, το ψήφισμα του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λήμνου «Αργύριος Μοσχίδης» για τα αναλώσιμα όσων πάσχουν από διαβήτη:

Η κυβέρνηση για ακόμη μια φορά βάζει βαθιά το χέρι στην τσέπη των ασθενών διαβητικών και ουσιαστικά τους καλεί να πληρώνουν αυτοί τα αναλώσιμα  που έχουν ανάγκη.

Κοροϊδεύουν τους ασθενείς που πάσχουν από διαβήτη και ενώ τα αναλώσιμα υλικά που χρειάζονται κοστίζουν περίπου 300 ευρώ το μήνα για να λειτουργήσει η αντλία χορήγησης ινσουλίνης, η κυβέρνηση τους δίνει το απαράδεκτο ποσό των 20 ευρώ. Τους αφήνει εκτεθειμένους και από την άλλη πριμοδοτεί τους μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους με εκατομμύρια ευρώ.

Το ΔΣ του Συλλόγου μας, απαιτεί τώρα από την κυβέρνηση να αποσύρει αυτήν την απαράδεκτη και εγκληματική απόφαση και τα αναλώσιμα να διατίθενται δωρεάν σε όσους τα έχουν ανάγκη.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παραλήρημα Λατινοπούλου: Σκουπίδια οι Εκπαιδευτικοί - Να απολυθούν - Ζήτω ο Μεταξάς (Βίντεο)

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 29/10

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

μολυβια
Το μισθολόγιο των εκπαιδευτικών: Αυτή είναι η μισθοδοσία για μόνιμους και αναπληρωτές (Πίνακες)
Το μισθολόγιο των εκπαιδευτικών: Αναλυτικοί πίνακες μισθοδοσίας για μόνιμους και αναπληρωτές
Το μισθολόγιο των εκπαιδευτικών: Αυτή είναι η μισθοδοσία για μόνιμους και αναπληρωτές (Πίνακες)
daskala
Στην Ελλάδα ο/η εκπαιδευτικός δεν προλαβαίνει να γίνει γονιός: Εκτός προστασίας μητρότητας οι γυναίκες της εκπαίδευσης
Νέα κοινοβουλευτική παρέμβαση για τις άδειες μητρότητας των αναπληρωτριών
Στην Ελλάδα ο/η εκπαιδευτικός δεν προλαβαίνει να γίνει γονιός: Εκτός προστασίας μητρότητας οι γυναίκες της εκπαίδευσης
anergia-people.jpg
Πτυχιούχοι χωρίς μέλλον: Η Ελλάδα πρωταθλήτρια Ευρώπης στην ανεργία νέων
Η Ελλάδα κρατά σταθερά την πρώτη θέση στην Ευρώπη στην ανεργία πτυχιούχων 25-34 ετών – Από τη δραχμή έως σήμερα, μια διαχρονική παθογένεια
Πτυχιούχοι χωρίς μέλλον: Η Ελλάδα πρωταθλήτρια Ευρώπης στην ανεργία νέων