Πιστοποίηση Αγγλικών LTE GOLEARN - ΑΣΕΠ
Εκφράζει την αλληλεγγύη του στους συναδέλφους του ΔΣ της Α ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης
Η Ένωση Γονέων Μαθητών Δήμου Ιωαννιτών καλεί τους Συλλόγους Γονέων των σχολείων της πόλης να βοηθήσουν στη συγκέντρωση ελαιολάδου

Η Ένωση Γονέων Μαθητών Δήμου Ιωαννιτών, καλεί μέσω ανακοίνωσής της, τους Συλλόγους Γονέων των Σχολείων της πόλης και κάθε γονέα ξεχωριστά, να συμβάλλουν στην προσπάθεια συγκέντρωσης ελαιολάδου, για τις οικογένειες που το έχουν ανάγκη.  

Το ελαιόλαδο μπορεί να συγκεντρωθεί στα σχολεία μέχρι την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου, ενώ τα μέλη του Δ.Σ της Ένωσης Γονέων θα παραλάβουν στις 17 Δεκεμβρίου τις συσκευασίες του ελαιόλαδου και θα τις παραδώσουν στο Κοινωνικό Παντωπολείο.

Αναλυτικά:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ

Είναι πραγματικά τραγικό, σε μια εποχή που υπάρχουν όλες οι υλικές προϋποθέσεις κανένας άνθρωπος να μην στερείται βασικά αγαθά όπως τα τρόφιμα, τα ρούχα, η θέρμανση, να υπάρχουν συμπολίτες μας που δεν μπορούν να τα διασφαλίσουν. Ακόμη πιο τραγικό είναι, το κράτος και οι τοπικές αρχές (Δήμος, Περιφέρεια κλπ), μπροστά  μάλιστα στις γιορτινές μέρες των Χριστουγέννων,  να μην μπορούν να καλύψουν  βασικές ανάγκες   σε οικογένειες  μας που για κοινωνικούς λόγους ζουν σε συνθήκες φτώχειας.

Η Ένωση Γονέων γνωρίζοντας ότι στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, υπάρχουν  ανάγκες  σε ελαιόλαδο και θέλοντας να εκφράσει έμπρακτα την αλληλεγγύη της, καλεί τους Συλλόγους Γονέων των Σχολείων της πόλης και κάθε γονέα ξεχωριστά, να συμβάλλουν στην προσπάθεια συγκέντρωσης ελαιολάδου το οποίο θα παραδοθεί στο Κοιν.Παντοπωλείο για να διανεμηθεί σε οικογένειες που το έχουν ανάγκη.

Το ελαιόλαδο μπορεί να συγκεντρωθεί στα σχολεία μέχρι την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου. Για τον λόγο αυτόν παρακαλούμε τους Διευθυντές των σχολικών μονάδων να διευκολύνουν τη συγκέντρωση, διαθέτοντας έναν χώρο που θα μπορεί να αποθηκευτεί. Τα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης Γονέων μετά από ειδοποίηση από τους Συλλόγους (ή τους Διευθυντές των Σχολείων), θα περάσουν απ’ όλες τις σχολικές μονάδες στις 17/12, θα παραλάβουν  τις συσκευασίες ελαιολάδου και θα τις παραδώσουν στο  Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΦΚΑ: Έρχονται 700 νέες μόνιμες προσλήψεις με 7.000 ευρώ το μήνα

Νέο ΜΗΤΡΩΟ επιμελητών Βρεφών, Νηπίων, Παιδιών - Χιλιάδες οι προσλήψεις

Πανεπιστήμιο Πατρών: Ξεκινάει η 1η ΕΤΗΣΙΑ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ Εκπαιδευτικών στον ΑΥΤΙΣΜΟ στην Ελλάδα

ΑΣΕΠ 13Κ/2021 - Δήμοι: Το ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ Lower - Proficiency (90 μόρια) σε 2 ημέρες Μόνο 111 ευρώ για 90 μόρια

Προσλήψεις Εκπαιδευτικών: Το κορυφαίο 9ΜΗΝΟ σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ στην Ελλάδα

ECDL | Πιστοποίηση Υπολογιστών για ΑΣΕΠ μόνο 95 ευρώ μέσα σε 2 ημέρες

σχετικά άρθρα

Απίστευτη καταγγελία! Ο Γ.Γ. του ΥΠΑΙΘ έπαιρνε τηλέφωνο εκπαιδευτικούς για να κάνουν τηλεκπαίδευση!
Παρέμβαση του Γενικού Γραμματέα του ΥΠΑΙΘ σε εκπαιδευτικούς κατόπιν αναφοράς γονέα του σχολείου
Απίστευτη καταγγελία! Ο Γ.Γ. του ΥΠΑΙΘ έπαιρνε τηλέφωνο εκπαιδευτικούς για να κάνουν τηλεκπαίδευση!
ΠΑΣΑΔ: Voucher 200€ στα σχολεία ανάλογα με το πλήθος των εκπαιδευτικών
Αντιπρόταση ΠΑΣΑΔ για τα τα voucher των 200€ - «Να δοθούν αθροιστικά σε κάθε σχολείο και ανάλογα με το πλήθος των εκπαιδευτικών»
ΠΑΣΑΔ: Voucher 200€ στα σχολεία ανάλογα με το πλήθος των εκπαιδευτικών
τηλεκπαίδευση
Εκπαιδευτικοί: Φτάνει με την «καραμέλα» της τηλεκπαίδευσης - Μέτρα για ανοιχτά σχολεία τώρα
«Φτάνει πια με την "καραμέλα" της τηλεκπαίδευσης! Τηλεκπαίδευση στην πανδημία, στις καταλήψεις, στο σεισμό, στην κακοκαιρία, σε αναρρωτική άδεια...
Εκπαιδευτικοί: Φτάνει με την «καραμέλα» της τηλεκπαίδευσης