Πιστοποίηση Αγγλικών LTE GOLEARN - ΑΣΕΠ
Thumbnail
Κυλιόμενες στάσεις εργασίας για όσους εκπαιδευτικούς δεχτούν πιέσεις για συμμετοχή σε συνεδριάσεις και ομάδες για την αξιολόγηση της σχολικής μονάδας προκήρυξε η ΕΛΜΕ Ηρακλείου

«Τις επόμενες ημέρες δεν προχωράμε σε καμία συνεδρίαση του Συλλόγου Διδασκόντων για την αξιολόγηση της σχολικής μονάδας», σημειώνει η ΕΛΜΕ Ηρακλείου σε ανακοίνωσή της, ενώ έχει προκηρύξει κυλιόμενες στάσεις εργασίας για όσους εκπαιδευτικούς δεχτούν πιέσεις για συμμετοχή σε συνεδριάσεις και ομάδες.

«Από την ίδια την Υπουργική Απόφαση δεν προβλέπεται καμία ειδική συνεδρίαση των Συλλόγων για την αξιολόγηση της σχολικής μονάδας μετά τις 10 Οκτωβρίου, που ήταν η καταληκτική ημερομηνία. Άρα και τυπικά οι διευθυντές δεν μπορούν να καλέσουν σε αυτές τις συνεδριάσεις», υπογραμμίζει η ΕΛΜΕ.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Συναδέλφισσες και συνάδελφοι μετά την απόφαση του εφετείου ενημερώνουμε τον κλάδο για τα εξής:

1. Τις επόμενες ημέρες δεν προχωράμε σε καμία συνεδρίαση του Συλλόγου Διδασκόντων για την αξιολόγηση της σχολικής μονάδας. Θα αποφασίσουμε συλλογικά και οργανωμένα, οι Ομοσπονδίες και τα σωματεία μας τη στάση του κλάδου. Κανένας να μην προστρέξει σε συνεδριάσεις των Συλλόγων. Το σωματείο έχει κηρύξει κυλιόμενες στάσεις εργασίας (διευκολυντικές στο ωράριο του κάθε συναδέλφου) για όσους συναδέλφους δεχτούν πιέσεις για συμμετοχή σε συνεδριάσεις και ομάδες.

2. Από την ίδια την Υπουργική Απόφαση δεν προβλέπεται καμία ειδική συνεδρίαση των Συλλόγων για την αξιολόγηση της σχολικής μονάδας μετά τις 10 Οκτωβρίου, που ήταν η καταληκτική ημερομηνία. Άρα και τυπικά οι διευθυντές δεν μπορούν να καλέσουν σε αυτές τις συνεδριάσεις».

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Βίντεο με τη Γεωργία που «βγαίνει μπροστά» στην κάμερα για τον βιασμό της

Πώς θα πάρεις το άγνωστο Επίδομα 244,35 ευρώ με 3 δικαιολογητικά

Πανεπιστήμιο Πατρών: Ξεκινάει η πρώτη ετήσια Εξειδίκευση Εκπαιδευτικών στον Αυτισμό στην Ελλάδα

ΑΣΕΠ 13Κ/2021 - Δήμοι: Το ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ Lower - Proficiency (90 μόρια) σε 2 ημέρες Μόνο 111 ευρώ για 90 μόρια

Προσλήψεις Εκπαιδευτικών: Το κορυφαίο 9ΜΗΝΟ σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ στην Ελλάδα

ECDL | Πιστοποίηση Υπολογιστών για ΑΣΕΠ μόνο 95 ευρώ μέσα σε 2 ημέρες

σχετικά άρθρα

Κορονοϊός: Θλίψη για τον πρόωρο θάνατο καθηγήτριας στη Θεσσαλονίκη
«Έφυγε» πρόωρα από κορονοϊό καθηγήτρια Γυμνασίου της Θεσσαλονίκης - Ο αποχαιρετισμός της Γ' ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης
Κορονοϊός: Θλίψη για τον πρόωρο θάνατο καθηγήτριας στη Θεσσαλονίκη
fakelos covid sxoleio arnitis goneas
«Η κυβέρνηση τιμωρεί τους γονείς που απουσιάζουν από τη δουλειά για να συνδράμουν το παιδί τους»
Σφοδρές αντιδράσεις για την κυβερνητική απόφαση να περικοπεί η αμοιβή των εργαζόμενων γονέων που λαμβάνουν άδεια ειδικού σκοπού κατά 50%
«Η κυβέρνηση τιμωρεί τους γονείς που απουσιάζουν από τη δουλειά για να συνδράμουν το παιδί τους»
Τα επικοινωνιακά τους παιχνίδια αποπροσανατολισμού δε θα περάσουν!Με το κεφάλι ψηλά συνεχίζουμε τον αγώνα για το Σχολείο που αξίζει στα παιδιά μας!
«Μια απλή καταγραφή των πεπραγμένων της Υπουργού Παιδείας αποδεικνύει την υποκρισία αλλά και την επιλογή της Εκπαίδευσης ως χώρου πειραματισμού  για...
Τα επικοινωνιακά τους παιχνίδια αποπροσανατολισμού δε θα περάσουν!Με το κεφάλι ψηλά συνεχίζουμε τον αγώνα για το Σχολείο που αξίζει στα παιδιά μας!