Πιστοποίηση Αγγλικών LTE GOLEARN - ΑΣΕΠ
Κυλιόμενες στάσεις εργασίας για όσους εκπαιδευτικούς δεχτούν πιέσεις για συμμετοχή σε συνεδριάσεις και ομάδες για την αξιολόγηση της σχολικής μονάδας προκήρυξε η ΕΛΜΕ Ηρακλείου

«Τις επόμενες ημέρες δεν προχωράμε σε καμία συνεδρίαση του Συλλόγου Διδασκόντων για την αξιολόγηση της σχολικής μονάδας», σημειώνει η ΕΛΜΕ Ηρακλείου σε ανακοίνωσή της, ενώ έχει προκηρύξει κυλιόμενες στάσεις εργασίας για όσους εκπαιδευτικούς δεχτούν πιέσεις για συμμετοχή σε συνεδριάσεις και ομάδες.

«Από την ίδια την Υπουργική Απόφαση δεν προβλέπεται καμία ειδική συνεδρίαση των Συλλόγων για την αξιολόγηση της σχολικής μονάδας μετά τις 10 Οκτωβρίου, που ήταν η καταληκτική ημερομηνία. Άρα και τυπικά οι διευθυντές δεν μπορούν να καλέσουν σε αυτές τις συνεδριάσεις», υπογραμμίζει η ΕΛΜΕ.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Συναδέλφισσες και συνάδελφοι μετά την απόφαση του εφετείου ενημερώνουμε τον κλάδο για τα εξής:

1. Τις επόμενες ημέρες δεν προχωράμε σε καμία συνεδρίαση του Συλλόγου Διδασκόντων για την αξιολόγηση της σχολικής μονάδας. Θα αποφασίσουμε συλλογικά και οργανωμένα, οι Ομοσπονδίες και τα σωματεία μας τη στάση του κλάδου. Κανένας να μην προστρέξει σε συνεδριάσεις των Συλλόγων. Το σωματείο έχει κηρύξει κυλιόμενες στάσεις εργασίας (διευκολυντικές στο ωράριο του κάθε συναδέλφου) για όσους συναδέλφους δεχτούν πιέσεις για συμμετοχή σε συνεδριάσεις και ομάδες.

2. Από την ίδια την Υπουργική Απόφαση δεν προβλέπεται καμία ειδική συνεδρίαση των Συλλόγων για την αξιολόγηση της σχολικής μονάδας μετά τις 10 Οκτωβρίου, που ήταν η καταληκτική ημερομηνία. Άρα και τυπικά οι διευθυντές δεν μπορούν να καλέσουν σε αυτές τις συνεδριάσεις».

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Βίντεο με τη Γεωργία που «βγαίνει μπροστά» στην κάμερα για τον βιασμό της

Πώς θα πάρεις το άγνωστο Επίδομα 244,35 ευρώ με 3 δικαιολογητικά

Πανεπιστήμιο Πατρών: Ξεκινάει η πρώτη ετήσια Εξειδίκευση Εκπαιδευτικών στον Αυτισμό στην Ελλάδα