ειδικη αγωγή
Ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Πάτρας καλεί τα μέλη του σε έκτακτη Γενική Συνέλευση με μοναδικό θέμα συζήτησης τη συμμετοχή στην Απεργία – Αποχή από την Αξιολόγηση

Σε έκτακτη γενική συνέλευση για την απεργία - αποχή καλεί ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Πάτρας μέσω ανακοίνωσης του.

Η έκτακτη γενική συνέλευση θα διεξαχθεί την Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου και ώρα 6:00 μ.μ. στον αύλειο χώρο του 25ου Δημοτικού Σχολείου Πατρών, ενώ διοργανώνει συνάντηση – ενημέρωση για στελέχη εκπαίδευσης και συντονιστές την Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου και ώρα 6:00 μ.μ. στον ίδιο χώρο.

Σημειώνεται πως στις συναντήσεις ενδέχεται να συμμετέχουν και κάποια από τα μέλη του Δ.Σ. της ομοσπονδίας.

Aναλυτικά η ανακοίνωση:

Έκτακτη Γενική Συνέλευση για την Απεργία - Αποχή

Ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Πάτρας στα πλαίσια των δράσεων για την εφαρμογή της Απεργίας- Αποχής  εκ νέου από την διαδικασία της εσωτερικής και εξωτερικής αξιολόγησης των σχολικών  μονάδων ,όπως αυτή αποφασίστηκε ομόφωνα στις εργασίες της 88ης Γενικής Συνέλευσης του κλάδου καθώς και ομόφωνα από το ΔΣ της ΔΟΕ στις 15-09-2021, καλεί τα μέλη του σε έκτακτη Γενική Συνέλευση με μοναδικό θέμα συζήτησης τη συμμετοχή στην Απεργία – Αποχή από την Αξιολόγηση  .
Η Έκτακτη Γενική Συνέλευση θα διεξαχθεί την Πέμπτη 23-09-2021 και ώρα 6:00 μ.μ. στον αύλειο χώρο του 25ου Δημοτικού Σχολείου Πατρών τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Παράλληλα ο Σύλλογός μας διοργανώνει συνάντηση – ενημέρωση για στελέχη εκπαίδευσης και συντονιστές ( διευθυντές, υποδιευθυντές Δημ. σχολείων ,προϊσταμένες-ους ολιγοθεσίων Δημ. σχολείων ,Προϊσταμένους-ες Νηπιαγωγείων , συντονιστές εκπ.έργου )  την Τρίτη 21-09-2021 και ώρα 6:00 μ.μ. στον ίδιο χώρο.
 Στις συναντήσεις ενδέχεται να συμμετέχουν και κάποια από τα μέλη του Δ.Σ. της ομοσπονδίας μας. Υπάρχει το ενδεχόμενο εφόσον ο σύλλογος κρίνει αναγκαίο να πραγματοποιηθεί και ενημερωτική τηλεδιάσκεψη δια μέσου ΖΟΟΜ για όλους τους συναδέλφους .

Οι εκπαιδευτικοί, όλοι μαζί ενωμένοι, πετύχαμε μια ακόμα μεγαλειώδη νίκη απέναντι στο αδιάλλακτο Υπουργείο Παιδείας τον περασμένο Φεβρουάριο. Δεν εφησυχάζουμε! Θα συνεχίσουμε ακόμη πιο δυναμικά.Η δύναμή μας είναι η συλλογικότητα και η αλληλεγγύη. Όλες και όλοι μαζί θα παλέψουμε για να κρατήσουμε ζωντανό το δημόσιο σχολείο!

Η αξιολόγηση-κατηγοριοποίηση θα μείνει στα χαρτιά!

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Διορισμοί Εκπαιδευτικών: Όλα τα ονόματα εδώ

Αιτήσεις για το ΕΚΤΑΚΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ 1000 ευρώ σε 80000 ανέργους ΕΔΩ

Νέο σύστημα διορισμών Εκπαιδευτικών: Αυτό το σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ μοριοδοτεί και στους 2 ΠΙΝΑΚΕΣ