Εκπαιδευτικό συλλαλητήριο
George Vitsaras / SOOC
Η ΕΛΜΕ Ικαρίας Φούρνων συμμετέχει στην κινητοποίηση που διοργανώνει ο ΣΕΝΙ , στις 21 Σεπτεμβρίου για την υγεία στο πλαίσιο πανελλαδικών κινητοποιήσεων της ΠΟΕΔΗΝ

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΛΜΕ Ικαρίας Φούρνων, με την οποία γνωστοποιεί πως προκηρύσσει 3ωρη στάση εργασίας 11:00-14:00, την Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου, για τη συμμετοχή των συναδέλφων  στην κινητοποίηση που έχει εξαγγείλει το σωματείο των εργαζομένων στο νοσοκομείο Ικαρίας.

Η στάση εργασίας γίνεται στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων που κήρυξε η ΠΟΕΔΗΝ την ίδια ημέρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Θέμα:  «Συμμετοχή στην κινητοποίηση που διοργανώνει ο ΣΕΝΙ  21/9/21 για την υγεία στο πλαίσιο πανελλαδικών κινητοποιήσεων της ΠΟΕΔΗΝ»

Το ΔΣ του σωματείου προκηρύσσει 3ωρη στάση εργασίας 11:00-14:00 την Τρίτη 21/9/21 για τη συμμετοχή των συναδέλφων  στην κινητοποίηση που έχει εξαγγείλει το σωματείο των εργαζομένων στο νοσοκομείο Ικαρίας (ΣΕΝΙ) στις 12:00 στην πλατεία Αγ. Κηρύκου, στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων που κήρυξε η ΠΟΕΔΗΝ την ίδια ημέρα.

ΟΛΟΙ /ΟΛΕΣ την Τρίτη 21/9/21 και ώρα 12:00 στην πλατεία Αγ. Κηρύκου.

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 26 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 26/4