Ανακοινώσεις 0

Φωτιά: Εκπαιδευτικοί στηρίζουν τους πυρόπληκτους της χώρας

Φωτιά στο Αλεποχώρι
INTIME NEWS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π. Ε «Αλέξανδρος Δελμούζος» στηρίζει τους κατοίκους των πυρόπληκτων περιοχών και δείχνει έμπρακτα την αλληλεγγύη του

Την αλληλεγγύη του προς τους πυρόπληκτους της χώρας εκφράζει, μέσω ανακοίνωσης του, ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π. Ε «Αλέξανδρος Δελμούζος».

Τονίζουν στην ανακοίνωση τους πως γνωρίζουν πολύ καλά τον εφιάλτη της πύρινης λαίλαπας. «Εμείς οι εκπαιδευτικοί του συλλόγου Αλεξάνδρου Δελμούζου , έχουμε βιώσει τον εφιάλτη της πύρινης λαίλαπας και της ανικανότητας του κράτους . Οι εφιαλτικές μνήμες από το Μάτι είναι νωπές ακόμα», αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, καλούν τα μέλη τους να συνδράμουν και να στηρίξουν  κάθε προσπάθεια που γίνεται για συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης που θα στηρίξουν τους κατοίκους των πυρόπληκτων περιοχών . 

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

Για άλλη μια φορά , δυστυχώς, η χώρα μας ζει  τον εφιάλτη των δασικών πυρκαγιών. Η κωμωδία που ονομάζεται επιτελικό κράτος , έχει αφήσει στο έλεος του θεού χιλιάδες συμπολίτες μας στις πυρόπληκτες περιοχές χωρίς βοήθεια  . Οι ήρωες πυροσβέστες , οι εθελοντές ,οι δημοτικοί υπάλληλοι ,αλλά και τα νέα παιδιά της περιοχής  χωρίς καμία βοήθεια και σχεδιασμό υπερβαίνουν τα  ανθρώπινα όρια για να σώσουν τις περιουσίες των πολιτών . Οι ανεύθυνοι υπεύθυνοι αποθεώνονται στα καλοταϊσμένα κανάλια και μιλούν για επάρκεια πτητικών μέσων , τη στιγμή  που η χώρα μας καίγεται εδώ και μια εβδομάδα με ανέμους που δεν ξεπερνούν τα 3 μποφόρ ! 

Είμαστε σίγουροι πως κανείς πολιτικός δεν θα παραιτηθεί και η συζήτηση θα εξαντληθεί στην κλιματική αλλαγή στις προσωπικές ευθύνες των πολιτών και στην αξιολόγηση των πυροσβεστών ! 

Εμείς οι εκπαιδευτικοί του συλλόγου Αλεξάνδρου Δελμούζου , έχουμε βιώσει τον εφιάλτη της πύρινης λαίλαπας και της ανικανότητας του κράτους . Οι εφιαλτικές μνήμες από το Μάτι είναι νωπές ακόμα . 

Καλούμε τα μέλη μας να συνδράμουν  και να στηρίξουν  κάθε προσπάθεια που γίνεται για συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης που θα στηρίξουν τους κατοίκους των πυρόπληκτων περιοχών . 

Επιπρόσθετα περιμένουμε  ενημέρωση από τους συλλόγους εκπαιδευτικών των πυρόπληκτων περιοχών για συγκεκριμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν  ώστε να δείξουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη μας . 

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Οι Πανελλαδικές δεν είναι το τέλος του δρόμου

Πριν πεις «βολεμένος» εκπαιδευτικός, δοκίμασε αρχικά να ζήσεις σαν αναπληρωτής

Επίδομα ανεργίας ΔΥΠΑ: Πόσα ένσημα χρειάζονται για να μπείτε στο ταμείο

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

ανακοινώσεις