Thumbnail
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Την αλληλεγγύη της, στους πυρόπληκτους των πυρκαγιών σε όλη τη χώρα, εκφράζει η Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης Χίου

Η Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης Χίου οργανώνει τη συλλογή και αποστολή των απαραίτητων ειδών από φορείς και στηρίζει την συγκέντρωση υλικών στο Εργατικό κέντρο Χίου με την προσφορά υγειονομικού υλικού.

Παράλληλα καλεί όλους τους αλληλέγγυους Χιώτες, να στηρίξουν και να συνδράμουν στην συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους.

Επιπροσθέτως, υπάρχει τραπεζικός λογαριασμός της «Αλληλεγγύης για όλους» όπου μπορεί να γίνει κατάθεση χρημάτων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Για περισσότερο από μια εβδομάδα, η χώρα μας έχει παραδοθεί στην πύρινη λαίλαπα. Βιώνουμε μια πρωτοφανή καταστροφή, όπου άνθρωποι έχουν βρεθεί χωρίς σπίτι, δουλειά και τελικά χωρίς την ζωή τους.

Οι συνέπειες της κλιματικής αλλαγής και η πολιτεία που  επέδειξε,  ανεπάρκεια ,κανένα σχέδιο ,καμία πρόληψή, περιοριζόμενη στο να στέλνει μηνύματα εκκένωσης  στους κατοίκους  στις πληττόμενες περιοχές ,έφεραν αυτά τα αποτελέσματα για  μεγάλο μέρος του πληθυσμού και ειδικά για τα πιο ευάλωτα στρώματα.

Σε αυτή την ολέθρια κατάσταση η αλληλεγγύη αποδεικνύεται και πάλι, το όπλο μας. Συμπολίτες μας βρέθηκαν και βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της κατάσβεσης και όλοι μας οφείλουμε να σταθούμε δίπλα σε αυτούς τους ανθρώπους που δοκιμάζονται και έρχονται αντιμέτωποι με μια νέα  δραματική πραγματικότητα και ένα αύριο αβέβαιο.

Η Πολιτεία υποχρεούται, τώρα να στηρίξει άμεσα και έμπρακτα όλους τους πληττόμενους συμπολίτες μας και όλες και όλοι μπορούμε να συνδράμουμε  στοχευμένα,, όπου και όσο μπορούμε.
Ως Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης Χίου, όλα αυτά τα χρόνια βρισκόμαστε δίπλα στους συμπολίτες μας και ειδικότερα στους  ευάλωτους και σε αυτούς που έχουν ανάγκη.

Πιστεύουμε ,ότι χρειάζεται η  οργανωμένη συλλογή και αποστολή των απαραίτητων ειδών από φορείς και για αυτό στηρίζουμε  την συγκέντρωση υλικών στο Εργατικό κέντρο Χίου με την προσφορά υγειονομικού υλικού και καλούμε και όλους τους αλληλέγγυους Χιώτες, όπως πάντα , να στηρίξουν και να συνδράμουν στην συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους.

Επίσης σας ενημερώνουμε ότι υπάρχει Τραπεζικός Λογαριασμός  της «Αλληλεγγύης για όλους». όπου μπορεί να γίνει κατάθεση χρημάτων.

ALPHA BANK ΙΒΑΝ : GR0901401050105002002025873

BIC: CRBAGRAA

Δικαιούχος :ΑΝΟΙΧΤΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΑ ΠΟΛΗ, ΑΣΤΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ.

Με την ένδειξη ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΙ (είναι υποχρεωτικό)
                                                                                                  

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

ΑΣΕΠ: Προ των πυλών τρεις νέοι διαγωνισμοί με 5.200 θέσεις

Νέο market pass για 40 ευρώ κάθε μήνα χωρίς αίτηση

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

πανελλαδικες
Πανελλήνιες 2026: 4 επιλογές από το 3ο Πεδίο με καλά επαγγελματικά δικαιώματα και λιγότερα μόρια
Πανελλήνιες 2026: Οι «έξυπνες» επιλογές του 3ου Πεδίου με χαμηλότερες βάσεις και ισχυρές επαγγελματικές προοπτικές
Πανελλήνιες 2026: 4 επιλογές από το 3ο Πεδίο με καλά επαγγελματικά δικαιώματα και λιγότερα μόρια
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Νέα Δημοκρατία: Η νέα Πολιτική Επιτροπή των 150 – Ισχυρό προεδρικό αποτύπωμα στις εσωκομματικές κάλπες
Η σύνθεση της νέας Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας ως καθρέφτης των εσωτερικών ισορροπιών της παράταξης
Νέα Δημοκρατία: Η νέα Πολιτική Επιτροπή των 150 – Ισχυρό προεδρικό αποτύπωμα στις εσωκομματικές κάλπες
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΑΠΟΓΝΩΣΗ
Εκπαίδευση υπό πίεση: Γιατί οι εκπαιδευτικοί θεωρούνται πλέον επαγγελματική ομάδα υψηλού κινδύνου
Η γνωστή φράση περί «λίγων ωρών δουλειάς», «πολλών αργιών» και «μεγάλων διακοπών» ίσως να ήταν κάποτε μια εύκολη κοινωνική ατάκα, σήμερα όμως...
Εκπαίδευση υπό πίεση: Γιατί οι εκπαιδευτικοί θεωρούνται πλέον επαγγελματική ομάδα υψηλού κινδύνου