Thumbnail
Την αλληλεγγύη της, στους πυρόπληκτους των πυρκαγιών σε όλη τη χώρα, εκφράζει η Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης Χίου

Η Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης Χίου οργανώνει τη συλλογή και αποστολή των απαραίτητων ειδών από φορείς και στηρίζει την συγκέντρωση υλικών στο Εργατικό κέντρο Χίου με την προσφορά υγειονομικού υλικού.

Παράλληλα καλεί όλους τους αλληλέγγυους Χιώτες, να στηρίξουν και να συνδράμουν στην συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους.

Επιπροσθέτως, υπάρχει τραπεζικός λογαριασμός της «Αλληλεγγύης για όλους» όπου μπορεί να γίνει κατάθεση χρημάτων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Για περισσότερο από μια εβδομάδα, η χώρα μας έχει παραδοθεί στην πύρινη λαίλαπα. Βιώνουμε μια πρωτοφανή καταστροφή, όπου άνθρωποι έχουν βρεθεί χωρίς σπίτι, δουλειά και τελικά χωρίς την ζωή τους.

Οι συνέπειες της κλιματικής αλλαγής και η πολιτεία που  επέδειξε,  ανεπάρκεια ,κανένα σχέδιο ,καμία πρόληψή, περιοριζόμενη στο να στέλνει μηνύματα εκκένωσης  στους κατοίκους  στις πληττόμενες περιοχές ,έφεραν αυτά τα αποτελέσματα για  μεγάλο μέρος του πληθυσμού και ειδικά για τα πιο ευάλωτα στρώματα.

Σε αυτή την ολέθρια κατάσταση η αλληλεγγύη αποδεικνύεται και πάλι, το όπλο μας. Συμπολίτες μας βρέθηκαν και βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της κατάσβεσης και όλοι μας οφείλουμε να σταθούμε δίπλα σε αυτούς τους ανθρώπους που δοκιμάζονται και έρχονται αντιμέτωποι με μια νέα  δραματική πραγματικότητα και ένα αύριο αβέβαιο.

Η Πολιτεία υποχρεούται, τώρα να στηρίξει άμεσα και έμπρακτα όλους τους πληττόμενους συμπολίτες μας και όλες και όλοι μπορούμε να συνδράμουμε  στοχευμένα,, όπου και όσο μπορούμε.
Ως Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης Χίου, όλα αυτά τα χρόνια βρισκόμαστε δίπλα στους συμπολίτες μας και ειδικότερα στους  ευάλωτους και σε αυτούς που έχουν ανάγκη.

Πιστεύουμε ,ότι χρειάζεται η  οργανωμένη συλλογή και αποστολή των απαραίτητων ειδών από φορείς και για αυτό στηρίζουμε  την συγκέντρωση υλικών στο Εργατικό κέντρο Χίου με την προσφορά υγειονομικού υλικού και καλούμε και όλους τους αλληλέγγυους Χιώτες, όπως πάντα , να στηρίξουν και να συνδράμουν στην συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους.

Επίσης σας ενημερώνουμε ότι υπάρχει Τραπεζικός Λογαριασμός  της «Αλληλεγγύης για όλους». όπου μπορεί να γίνει κατάθεση χρημάτων.

ALPHA BANK ΙΒΑΝ : GR0901401050105002002025873

BIC: CRBAGRAA

Δικαιούχος :ΑΝΟΙΧΤΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΑ ΠΟΛΗ, ΑΣΤΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ.

Με την ένδειξη ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΙ (είναι υποχρεωτικό)
                                                                                                  

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 26 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 26/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

dypa
ΔΥΠΑ: Αναρτήθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα για προγράμματα κατάρτισης ανέργων
Αναρτήθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα για τα 3 νέα επιδοτούμενα προγράμματα κατάρτισης ανέργων της ΔΥΠΑ σε Θεσσαλονίκη και Λάρισα
ΔΥΠΑ: Αναρτήθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα για προγράμματα κατάρτισης ανέργων