Εκπαιδευτικοί-Φωτιές: Έρχονται δράσεις στήριξης των πυρόπληκτων
ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ | INTIME
Δράσεις στήριξης και έμπρακτης αλληλεγγύης στους πυρόπληκτους από τον ΣΕΠΕ «Γ. Σεφέρης» - «Δεν θα αφήσουμε κανέναν μόνο του τώρα σε αυτή την τραγική συγκυρία. Θα είμαστε δίπλα σε κάθε λαϊκή οικογένεια»

Δράσεις στήριξης και έμπρακτης αλληλεγγύης στους πυρόπληκτους ετοιμάζει ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης «Γ. Σεφέρης», την ώρα που οι φωτιές μαίνονται σε Εύβοια και Πελοπόννησο

Ο ΣΕΠΕ σημειώνει σχετικά: «Ο Σύλλογός μας το επόμενο διάστημα θα προχωρήσει σε ενέργειες έμπρακτης αλληλεγγύης και βοήθειας στις οικογένειες που επλήγησαν από τις φωτιές και ζουν οδυνηρές στιγμές σε συνεννόηση με τα σωματεία των πληγέντων περιοχών για την συλλογή αναγκαίων ειδών πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες. Θα υπάρξει ενημέρωση. Δεν θα αφήσουμε κανέναν μόνο του τώρα σε αυτή την τραγική συγκυρία. Θα είμαστε δίπλα σε κάθε λαϊκή οικογένεια».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το Δ.Σ. του ΣΕΠΕ «Γ.ΣΕΦΕΡΗΣ» εκφράζει την αλληλεγγύη του στους κατοίκους των κατεστραμμένων  περιοχών από τις πυρκαγιές που ακόμα συνεχίζουν το καταστροφικό τους έργο, στην Αττική, την Εύβοια, την Ηλεία, τη Λακωνία …. σε όλη την χώρα.

Εκφράζει την αμέριστη  συμπαράσταση του στις λιγοστές δυνάμεις πυρόσβεσης, τους εθελοντές που δίνουν νυχθημερόν άνιση και ηρωική  μάχη με τις φλόγες. Είναι φανερό ότι ο λαός μας έχει αφεθεί στο έλεος των πυρκαγιών από την κυβέρνηση. Το μόνο επιχειρησιακό της σχέδιο είναι το «τρέξτε να σωθείτε».

Συνάδελφοι, για  άλλη μία φορά, οι  πυρκαγιές κι αυτό το καλοκαίρι επιβεβαιώνουν το διαχρονικό έγκλημα όλων των κυβερνήσεων σε βάρος της ανθρώπινης ζωής, της λαϊκής περιουσίας και του περιβάλλοντος, την ανυπαρξία μέτρων πρόληψης και την έλλειψη αντιπυρικής προστασίας που έχει ανάγκη ο τόπος μας.

Το Δ.Σ. καλεί  τα μέλη του συλλόγου μας «Γ.ΣΕΦΕΡΗΣ»:

Να εκδηλώσουν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους και τη συμπαράστασή τους στους πυρόπληκτους  που έχασαν ό,τι είχαν και δεν είχαν, που δεν έχουν πού να μείνουν και με τι να συντηρηθούν.

Να ενημερώσουν για τυχόν ζημιές, καταστροφές ή άλλες ανάγκες που παρουσιάστηκαν σε κατοικίες συναδέλφων και οικογενειών μαθητών μας.

Δεν θα αφήσουμε κανέναν μόνο του τώρα σε αυτή την τραγική συγκυρία. Θα είμαστε δίπλα σε κάθε λαϊκή οικογένεια.

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4