Καταγγελία εκπαιδευτικών: Σοβαρά ηλεκτρολογικά προβλήματα στο 26ο Ν/Γ Κερατσινίου
Ο σύλλογος Εκπαιδευτικών Κερατσινίου- Περάματος «Ν. Πλουμπίδης» καταγγέλλει τη δημοτική αρχή για την αδικαιολόγητη ολιγωρία της σε σχέση με την επισκευή ή αντικατάσταση του ηλεκτρολογικού πίνακα στο 26ο Νηπιαγωγείο Κερατσινίου

Σε καταγγελία προχώρησε ο σύλλογος Εκπαιδευτικών Κερατσινίου- Περάματος «Ν. Πλουμπίδης» για την αδικαιολόγητη ολιγωρία της δημοτικής αρχής σε σχέση με την επισκευή ή αντικατάσταση του ηλεκτρολογικού πίνακα στο 26ο Νηπιαγωγείο Κερατσινίου. Ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα είναι η βλάβη στον γενικό διακόπτη του ηλεκτρολογικού πίνακα με αποτέλεσμα να υπάρχει σοβαρός κίνδυνος βραχυκυκλώματος σε περίπτωση βροχής ή άλλης αιτίας.

Όπως καταγγέλλουν οι εκπαιδευτικοί έχουν αναδείξει από την αρχή της χρονιάς τα δεκάδες προβλήματα του κτηρίου και μετά από κάποιες παρεμβάσεις εξακολουθούν να υπάρχουν προβλήματα με κυριότερο τη βλάβη στον ηλεκτρολογικό πίνακα.

Η ανακοίνωση του συλλόγου

Ανάστατοι είναι οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί του 26ου Νηπιαγωγείου Κερατσινίου (νεοϊδρυθέν στον χώρο του «Προσήλιον») στο οποίο συστάθηκε επιτροπή αγώνα γονέων προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα δεκάδες προβλήματα που υπάρχουν στο κτήριο.

Ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα είναι η βλάβη στον γενικό διακόπτη του ηλεκτρολογικού πίνακα με αποτέλεσμα να υπάρχει σοβαρός κίνδυνος βραχυκυκλώματος σε περίπτωση βροχής ή άλλης αιτίας.

Το σχολείο έχει προβεί σε επίσημα έγγραφα που επισημαίνουν τον κίνδυνο εδώ και πολύ καιρό και μάλιστα εξέδωσε τελευταίο έγγραφο στις 4-11-2020.

Ως σύλλογος Εκπαιδευτικών Κερατσινίου- Περάματος «Ν. Πλουμπίδης»  έχουμε αναδείξει από την αρχή της χρονιάς τα δεκάδες προβλήματα του κτηρίου με ανακοίνωσή μας ( ελλείψεις σε εποπτικό υλικό, εξοπλισμό, βλάβη στο δίκτυο ύδρευσης, αλλά και υλικοτεχνικά προβλήματα) και συμμετείχαμε στη συνάντηση των γονέων με τη δημοτική αρχή.

Μετά από αυτές τις ενέργειες έγιναν κάποιες παρεμβάσεις στο νηπιαγωγείο αλλά εξακολουθούν να υπάρχουν προβλήματα με κυριότερο τη βλάβη στον ηλεκτρολογικό πίνακα.

Απαιτούμε όπως και η επιτροπή αγώνα των γονέων να επισκευαστεί ή να αντικατασταθεί άμεσα ο ηλεκτρολογικός πίνακας. Θεωρούμε ακατανόητη την ολιγωρία του Δήμου και ξεκαθαρίζουμε ότι, αν συμβεί κάτι, η ευθύνη βαραίνει αποκλειστικά τη δημοτική αρχή

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ - Ενεργοποιήστε την επιταγή κατάρτισης και ξεκινήστε τώρα επιλέγοντας το ΕΚΕΚ ATHENA (ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ!)

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 4/8

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

asep
Σήμερα τα αποτελέσματα του 2ου πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού ΑΣΕΠ (1Γ/2025): Βαθμολογίες, μόρια και διορισμοί
Πώς διαμορφώνεται η σειρά κατάταξης – Τι μετράει πέρα από τους βαθμούς
Σήμερα τα αποτελέσματα του 2ου πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού ΑΣΕΠ (1Γ/2025): Βαθμολογίες, μόρια και διορισμοί
Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος
Οικουμενικός Πατριάρχης για τη δραματική κατάσταση στη Γάζα: «Είναι ντροπή για το γένος των ανθρώπων»
Στις δραματικές εξελίξεις στη Γάζα αναφέρθηκε ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος
Οικουμενικός Πατριάρχης για τη δραματική κατάσταση στη Γάζα: «Είναι ντροπή για το γένος των ανθρώπων»
ilikiomenos-laptop.jpg
ΗΠΑ: Αύξηση των 80χρονων που εργάζονται λόγω φτώχειας – Σύντομα και στην Ευρώπη;
Οι ιστορίες με 80χρονους και 85χρονους που δουλεύουν επειδή δεν μπορούν να επιβιώσουν είναι καθημερινότητα στις ΗΠΑ
ΗΠΑ: Αύξηση των 80χρονων που εργάζονται λόγω φτώχειας – Σύντομα και στην Ευρώπη;
αστυνομια
Ασπρόπυργος: Άγριο ένοπλο επεισόδιο - «Βροχή» από σφαίρες σε κατοικημένη περιοχή – Φθορές σε σπίτια και οχήματα – Ανάστατοι οι κάτοικοι
Ασπρόπυργος: Άγριο ένοπλο επεισόδιο μεταξύ Ρομά και ομογενών από την πρώην Σοβιετική Ένωση – Τουλάχιστον 40 πυροβολισμοί - Ένα βήμα πριν την τραγωδία...
Ασπρόπυργος: Άγριο ένοπλο επεισόδιο - «Βροχή» από σφαίρες σε κατοικημένη περιοχή – Φθορές σε σπίτια και οχήματα – Ανάστατοι οι κάτοικοι