Ανακοινώσεις 0

ΚΝΕ:Δυναμιτίζει το κλίμα στα σχολεία η εισαγγελική παρέμβαση για «Ενημέρωση της αστυνομικής αρχής» από τις Διοικήσεις της Εκπαίδευσης

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Σχόλιο του Γραφείου Τύπου του ΚΣ της ΚΝΕ για την εισαγγελική παρέμβαση στα σχολεία

Η κυβέρνηση δυναμιτίζει το ήδη εκρηκτικό κλίμα στα σχολεία με εισαγγελική παρέμβαση για «Ενημέρωση της αστυνομικής αρχής» από τις Διοικήσεις της Εκπαίδευσης σε περίπτωση που το κρίνουν.

Με τα σχολεία να ανοίγουν με πάνω από 20.000 κενά σε εκπαιδευτικούς, εκατοντάδες κενά σε προσωπικό καθαριότητας και αμέτρητα κτιριακά ζητήματα, είναι τουλάχιστον προκλητικό να απασχολεί την κυβέρνηση μόνο το πώς θα παρέμβει πιο εύκολα η αστυνομία σε περιπτώσεις αντιδράσεων, λόγω δικαιολογημένης ανησυχίας και άγχους που έχει δημιουργήσει η πολιτική της κυβέρνησης, τσουβαλιάζοντας τις δίκαιες διεκδικήσεις της εκπαιδευτικής κοινότητας με περιθωριακές-αντιδραστικές φωνές.

Μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί, με τη δύναμη της συλλογικής οργάνωσης και το δίκιο των αιτημάτων τους για ασφαλές άνοιγμα των σχολείων με όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, θα δώσουν την καλύτερη απάντηση.

Αθήνα, 14/9/2020                                                 Το Γραφείο Τύπου του ΚΣ της ΚΝΕ

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Ανοιχτή επιστολή  προς τον ανώνυμο βαθμολογητή των Πανελλαδικών Εξετάσεων...

Οι 6 δεσμεύσεις Τσίπρα για την Παιδεία – Αυξήσεις στους εκπαιδευτικούς και τέλος στις Πανελλαδικές

Οι συσκευές που δεν πρέπει να συνδέετε ποτέ σε πολύπριζο – Οι ειδικοί προειδοποιούν για τον κίνδυνο πυρκαγιάς

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

ανακοινώσεις