Κινητοποίηση στη ΔΠΕ Β' Αθήνας την Τρίτη από το ΣΕΠΕ Αμαρουσίου
Ανακοίνωση

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΗ Δ/ΝΣΗ Π. Ε. Β΄ ΑΘΗΝΑΣ

ΤΡΙΤΗ 30 – 6 – 2020 ΣΤΙΣ 13:30

ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΣΥΜΠΤΥΞΕΙΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΛΗΘΩΡΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ Ν. 4692/2020 (Νόμος Κεραμέως)

Το Δ. Σ. του Συλλόγου Εκπ/κών Π. Ε. Αμαρουσίου διοργανώνει παράσταση διαμαρτυρίας στην έδρα της Δ/νσης Π. Ε. Β΄ Αθήνας (Λεωφόρος Κηφισιάς 20, Μαρούσι) την Τρίτη 30 – 6 – 2020 στις 13:30 εκφράζοντας την έντονη διαμαρτυρία και αντίθεση των εκπαιδευτικών στις συγχωνεύσεις τμημάτων και στα πληθωρικά τμήματα που φέρνει η εφαρμογή του ν.4692/2020 (νόμος Κεραμέως) στα Νηπιαγωγεία και Δημοτικά Σχολεία της χώρας.

Δεκάδες τμήματα νηπιαγωγείων και δημοτικών σχολείων  συγχωνεύθηκαν στη Β΄ Δ/νση Π. Ε. Αθήνας με βάση το ανώτατο όριο μαθητών που θεσπίζει ο νόμος Κεραμέως (25 μαθητές στο τμήμα) εφαρμόζοντας το νόμο σε όλο το εύρος της συγκρότησης τμημάτων στα νηπιαγωγεία και δημοτικά σχολεία της χώρας (από τις νέες εγγραφές έως και τα τμήματα των τάξεων της Στ΄ τάξης) με στόχο το επόμενο σχολικό έτος (2020 – 2021) να εξοικονομηθούν χιλιάδες θέσεις εργασίας εκπαιδευτικών σε ολόκληρη τη χώρα με ό,τι αυτό σημαίνει για την ποιότητα της παρεχόμενης εκπαίδευσης από το Δημόσιο Σχολείο.

Καλούμε τους γονείς της περιοχής ευθύνης του συλλόγου μας να πάρουν θέση επί του θέματος και να συμπαρασταθούν στον αγώνα των εκπαιδευτικών για την κατάργηση – απόσυρση του ν. 4692/2020.

Καλούμε τους όμορους Συλλόγους Εκπ/κών Π. Ε. της Β΄ Δ/νσης Π. Ε. Αθήνας («Γ. Σεφέρης» και «Ο Περικλής») να πάρουν αντίστοιχες αποφάσεις και να συμμετάσχουν στην παράσταση διαμαρτυρίας.

Ο ΝΟΜΟΣ ΚΕΡΑΜΕΩΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ.

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ!!!

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ALFAVITA.GR

Ακολουθήστε μας στο GoogleNews για να μάθετε πρώτοι μόνο τις ειδήσεις που σας ενδιαφέρουν

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ntountouka
Εκπαιδευτικό «ηφαίστειο» στην Ελλάδα: Μαζικός ξεσηκωμός κατά των Πειραματικών Σχολείων
Γονείς και εκπαιδευτικοί καταγγέλλουν «εν κρυπτώ» αποφάσεις, κατάργηση των σχολείων της γειτονιάς και κατηγοριοποίηση μαθητών
Εκπαιδευτικό «ηφαίστειο» στην Ελλάδα: Μαζικός ξεσηκωμός κατά των Πειραματικών Σχολείων
Καρυστιανού
Μαρία Καρυστιανού: Το σύστημα αποκαλύπτει και πάλι το μίσος και τη διαβολή σε βάρος μου
Σε ανάρτησή της τόνισε ότι το σύστημα και ορισμένα μέσα ενημέρωσης επιχειρούν να την παρουσιάσουν γραφική και να την παραπλανήσουν, παρά τις δημόσιες...
Μαρία Καρυστιανού: Το σύστημα αποκαλύπτει και πάλι το μίσος και τη διαβολή σε βάρος μου
καραχα
Αιχμηρή κριτική Καραχάλιου κατά Καρυστιανού: Δημοφιλής είναι και η Μενεγάκη, γιατί να μην μπει στην πολιτική; (Βίντεο)
Τόνισε ότι η δημοφιλία δεν αρκεί για πολιτική επιτυχία, υπογραμμίζοντας πως η ηγεσία απαιτεί όρια, αυτοέλεγχο και συνεργασία
Αιχμηρή κριτική Καραχάλιου κατά Καρυστιανού: Δημοφιλής είναι και η Μενεγάκη, γιατί να μην μπει στην πολιτική; (Βίντεο)