ΕΟΠΠΕΠ: Ανοιχτή πρόσκληση για βαθμολογητές και αναβαθμολογητές στις εξετάσεις πιστοποίησης ΣΑΕΚ

Ανακοινώσεις 0

ΣΕΠΕ Σωκράτης: Κάλεσμα σε σύσκεψη αναπληρωτών

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Το αυτονόητο δικαίωμα της μόνιμης και σταθερής εργασίας με πλήρη δικαιώματα δεν έχει καμιά θέση  στις προτεραιότητες και την νέας κυβερνητικής πολιτικής

το αυτονόητο δικαίωμα της μόνιμης και σταθερής εργασίας με πλήρη δικαιώματα δεν έχει καμιά θέση  στις προτεραιότητες και την νέας κυβερνητικής πολιτικής! Η εργασιακή ομηρία, η κινητικότητα, η ευελιξία στις εργασιακές σχέσεις και τα κουτσουρεμένα δικαιώματα είναι η πεμπτουσία της «κανονικότητας» που προασπίζεται.

Ωστόσο η μόνιμη και σταθερή δουλειά είναι εφικτή για όλους μας, αρκεί να την διεκδικήσουμε! Μπορεί η στάση των ηγεσιών ΔΟΕ - ΟΛΜΕ να προκαλεί απογοήτευση, ακόμα και την οργή σου, η λύση όμως δε βρίσκεται στην αποστασιοποίηση από το σωματείο σου ή στη δημιουργία ξεχωριστών σωματείων των διάφορων υποομάδων αναπληρωτών, που υπάρχουν στον χώρο. Μέσα από το σωματείο μας δίνουμε τη μάχη ενιαία, μόνιμοι, αναπληρωτές και γονείς.

Το  Δ.Σ του  συλλόγου Π.Ε Αν. Αττικής  “Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ”  καλεί τους συνάδελφους αναπληρωτές του Συλλόγου μας  σε 2 συσκέψεις (ανάλογα με την περιοχή που εργάζονται), για να συζητήσουμε για τα προβλήματα που γεννούν οι κυβερνητικές επιλογές, να προγραμματίσουμε την παραπέρα δράση μας αλλά και να τονίσουμε/υπογραμμίσουμε τα εργασιακά μας δικαιώματα (διδακτικό ωράριο, παραμονή στη σχολική μονάδα αναθέσεις μαθημάτων κ.λ.π.) που σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να καταστρατηγούνται.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Π.Ε. Αν. Αττικής «Ο Σωκράτης» καλεί τους συνάδελφους αναπληρωτές:

  • των σχολείων του Δήμου Αχαρνών/Διονύσου στο 3ο Δημοτικό Σχ. Αχαρνών (Λιοσίων 42) την Τρίτη  5 Νοεμβρίου στις 13: 30
  • των σχολείων του Δήμου Ωρωπού/Διονύσου στο 1ο Δημοτικό Σχ. Νέων Παλατίων την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου στις 13: 30
0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Ποια αυτοκίνητα οδηγούνται υποχρεωτικά σε απόσυρση έως το 2028;

Νέο χριστουγεννιάτικο επίδομα για τους δημόσιους υπαλλήλους

Υπουργείο Παιδείας: 6.500 προσλήψεις αναπληρωτών

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

ανακοινώσεις