Thumbnail
Καταγγελία της Ενωση; συλλόγων γονέων Αγ. Αναργύρων

Με έκπληξη μας διαβάσαμε, ότι ο ΟΑΣΑ προτίθεται να καταργήσει, την γραμμή Γ10 , όπως την γνωρίζουμε και να αλλάξει το Τέρμα από το κέντρο που είναι σήμερα, στα Κ.Πατήσια, αναγκάζοντας , όποιον επιθυμεί να κατέβει στο κέντρο της Αθήνας να χρειάζεται να παίρνει και ηλεκτρικό. Μάλιστα δε το κομμάτι αυτό από τα Κ. Πατήσια μέχρι την Ομόνοια έχει την μεγαλύτερη διακίνηση επιβατών και την μεγαλύτερη επικινδυνότητα για κλοπή προσωπικών αντικειμένων.

Με έγγραφο μας, προ έτους είχαμε προτείνει στον ΟΑΣΑ, να ενισχύσει την γραμμή Γ10 , και να την επεκτείνει προς το Γεροβουνό, κάνοντας το τέρμα στην Πλατεία Καζαντζάκη , βάζοντας επιτέλους στον Συγκοινωνιακό χάρτη και το πολύπαθο Γεροβουνο. Αντί να αλλάξει ο ΟΑΣΑ το δρομολόγιο προς το δίκαιο των κατοίκων της περιοχής, αλλάζει το δρομολόγιο σύμφωνα με τα κενά που του έχουν προκαλέσει , η έλλειψη προσωπικού και λεωφορείων.

Καταλαβαίνεται ότι και τα δυο λύνονται , αρκεί να υπάρχει η βούληση να λυθούν.

Καλούμε τον ΟΑΣΑ , αντί να μειώσει δρομολόγια, να βγάλει δυο προκηρύξεις , μια για προσωπικό και μια για λεωφορεία, τόσα όσα χρειάζονται για να καλύπτονται οι ανάγκες των κατοίκων της Αττικής που εξυπηρετεί.

Να μην πειράξει την γραμμή Γ10 , αλλά απεναντίας να την ενισχύσει.

Στη διάθεση σας, για οποιαδήποτε διευκρίνιση,,

Με εκτίμηση,

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 22/8

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα