Ανακοίνωση

Θέμα: «Προκήρυξη τρίωρης (διευκολυντικής) στάσης εργασίας από 08:15 έως 11:00) για την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4 – 10 – 2019».

Το Δ. Σ. του Συλλόγου Εκπ/κών Π. Ε. Αμαρουσίου προκειμένου να διευκολυνθούν οι συνάδελφοι – μέλη του συλλόγου μας να συμμετάσχουν στην κινητοποίηση της ΔΟΕ – Ο.Λ.Μ.Ε. – Συλλόγων Εκπ/κών Π. Ε. & Ε.Λ.Μ.Ε. της Αττικής) στο ΥΠΑΙΘ την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4 – 10 – 2019 στις 13:00, προκηρύσσει τρίωρη (δευκολυντική) στάση εργασίας για την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4 – 11 – 2019 από 08:15 έως 11:00 δηλ. τις τρεις πρώτες ώρες του πρωινού κύκλου, επιπλέον της ήδη προκηρυγμένης από την Δ.Ο.Ε. τρίωρης στάσης εργασίας (που αφορά τις τρεις τελευταίες ώρες του πρωινού κύκλου ή τις τρεις ώρες του απογευματινού κύκλου μαθημάτων).

Συνεπώς όσοι/όσες από τις/τους συναδέλφους επιθυμούν μπορούν να κάνουν χρήση και των δύο στάσεων εργασίας (Συλλόγου Εκπ/κών Π. Ε. Αμαρουσίου – Δ.Ο.Ε.) ώστε την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4 – 10 – 2019 να απεργήσουν ολοκληρωτικά και να μην προσέλθουν στα σχολεία και νηπιαγωγεία τους καθόλου.

Το παρόν έγγραφο έχει και χαρακτήρα ειδοποίησης προς την Δ/νση Π. Ε. Β΄ Αθήνας αναφορικά με την προκήρυξη της τρίωρης (διευκολυντικής) στάσης εργασίας από τον Σ.Ε.Π.Ε. Αμαρουσίου για τα μέλη του.

ΟΛΟΙ/ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ – ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟ ΥΠΑΙΘ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4 – 10 – 2019 ΣΤΙΣ 13:00

Αγωνιζόμαστε για ΜΑΖΙΚΟΥΣ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ – ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΟΝΤΟΛΟΓΙΟΥ – ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ – ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΙΑ

ΟΛΟΙ/ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΤΑΚΤΗ Γ.Σ. ΤΟΥ Σ.Ε.Π.Ε. ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 7 – 10 – 2019 ΣΤΙΣ 19:00 ΣΤΟ 8Ο ΔΗΜ. ΣΧ. ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ (Μαραθωνοδρόμου 54 Μαρούσι)

Ξεπεράστηκε κάθε όριο: Χιλιάδες παίρνουν online Proficiency σε 1 ημέρα ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση