ασε
Ανακοίνωση

Σε εξέλιξη είναι οι αρχαιρεσίες των 138 Συλλόγων Εκπαιδευτικών Π.Ε. για αντιπροσώπους στην 88η Γ.Σ. της ΔΟΕ, που θα γίνει τέλος Ιούνη του 2019. Τα μέχρι τώρα αποτελέσματα είναι ελπιδοφόρα και δείχνουν συνεχή ανοδική πορεία της Αγωνιστικής Συσπείρωσης Εκπαιδευτικών (το ψηφοδέλτιο που στηρίζει το ΠΑΜΕ) σε αρκετούς ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ σε ψήφους, ποσοστά και αντιπροσώπους! Ταυτόχρονα συνεχίζεται η αύξηση της συμμετοχής στις αρχαιρεσίες!

Αναφέρουμε ενδεικτικά αποτελέσματα σε ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ Εκπαιδευτικών Π.Ε.:

ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ, όπου η ΑΣΕ, από 44 ψήφους και κανέναν αντιπρόσωπο το 2017, πήρε 94 ψήφους και 1 αντιπρόσωπο για πρώτη φορά το 2019!

ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ, όπου η ΑΣΕ, από 61 ψήφους και κανέναν αντιπρόσωπο το 2017, πήρε 79 ψήφους και 1 αντιπρόσωπο για πρώτη φορά το 2019!

ΚΟΖΑΝΗΣ, όπου η ΑΣΕ, από 52 ψήφους και κανέναν αντιπρόσωπο το 2017, πήρε 74 ψήφους και 1 αντιπρόσωπο μετά από χρόνια το 2019!

ΘΗΒΑΣ, όπου η ΑΣΕ, από 55 ψήφους και κανέναν αντιπρόσωπο το 2017, πήρε 88 ψήφους και 1 αντιπρόσωπο για πρώτη φορά το 2019!

Ηρακλείου Κρήτης «Δ. ΘΕΟΤΟΚΟΠΟΥΛΟΣ», όπου η ΑΣΕ, από 208 ψήφους και 2 αντιπροσώπους το 2017, πήρε 264 ψήφους και 3 αντιπροσώπους το 2019!

«Δ. ΓΛΗΝΟΣ», που δρα σε Ίλιον-Πετρούπολη,  όπου η ΑΣΕ, από 213 και 2 αντιπροσώπους το 2017, πήρε 236 και 3 αντιπροσώπους το 2019!

«Ν. ΠΛΟΥΜΠΙΔΗΣ», που δρα σε Κερατσίνι-Πέραμα, όπου η ΑΣΕ, από 188 ψήφους και 2 αντιπροσώπους το 2017, πήρε 294 ψήφους και 3 αντιπροσώπους!

ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ, όπου η ΑΣΕ, από 109 ψήφους και 1 αντιπρόσωπο το 2017, πήρε 172 ψήφους και 2 αντιπροσώπους το 2019!

«ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ», που δρα σε κέντρο Αθήνας-Σεπόλια-Φιλαδέλφεια, όπου η ΑΣΕ, από 133 ψήφους και 2 αντιπροσώπους το 2017, έφτασε 216 ψήφους και 2 αντιπροσώπους! 

Σημαντική άνοδο παρουσίασε η ΑΣΕ και σε μια σειρά άλλους Συλλόγους της Αττικής, όπως Α΄ ΑΘΗΝΑΣ, «ΑΘΗΝΑ», «ΔΕΛΜΟΥΖΟΣ», ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ, «ΣΕΦΕΡΗΣ». Έχουμε δε ήδη ανακοινώσει νέα σημαντική άνοδο, πάνω σε ήδη ψηλά αποτελέσματα, στους Συλλόγους «ΣΩΚΡΑΤΗΣ» και «ΡΟΖΑ ΙΜΒΡΙΩΤΗ».

Ως Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών χαιρετίζουμε τους συναδέλφους που στήριξαν ως τώρα το ψηφοδέλτιό μας, δηλώνουμε ότι η ψήφος αυτή είναι για μας τιμή αλλά και ευθύνη και θα προσπαθήσουμε να ανταποκριθούμε με την πρωτοπόρα θέση, στάση και δράση μας στους αγώνες του Κλάδου μας και του εργατικού λαϊκού κινήματος, αλλά και να συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα σε κάθε σχολείο και συνάδελφο που θα μας χρειαστεί!

Καταψηφίζουμε στα Σωματεία, στις Ευρωεκλογές, στις Περιφερειακές και Δημοτικές, αλλά και σε κάθε ευκαιρία που θα μας δοθεί, τα κόμματα του κεφαλαίου και τις συνδικαλιστικές τους παρατάξεις! Ψηφίζουμε για τις δικές μας ανάγκες!

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πότε θα βγουν οι πίνακες κατάταξης αναπληρωτών για προσλήψεις

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 17/8

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

banio.jpg
Αντίο στις πλαστικές κουρτίνες μπάνιου: Η νέα τάση που αλλάζει τα σπίτια
Τα γυάλινα και ακρυλικά διαχωριστικά μπάνιου κερδίζουν έδαφος προσφέροντας ανθεκτικότητα, καθαριότητα και αισθητική
Αντίο στις πλαστικές κουρτίνες μπάνιου: Η νέα τάση που αλλάζει τα σπίτια
φωτια
Συναγερμός στην Πάτρα για καρκινογόνες ουσίες από τον καπνό - 3 φορές πάνω από το όριο
Επί τρεις φορές πάνω από τα όρια ασφαλείας, οι ειδικοί συνιστούν παραμονή σε κλειστούς χώρους, χρήση καθαριστών αέρα και προστασία ευπαθών ομάδων
Συναγερμός στην Πάτρα για καρκινογόνες ουσίες από τον καπνό - 3 φορές πάνω από το όριο
ποδόσφαιρο
Η Παρί Σεν Ζερμέν κατακτά το πρώτο της ευρωπαϊκό Super Cup με διπλή ανατροπή
Από το 0-2 στο 2-2 και πάλι στο 4-3 στα πέναλτι, οι Παριζιάνοι έδειξαν χαρακτήρα και έγραψαν ιστορία απέναντι στην Τότεναμ
Η Παρί Σεν Ζερμέν κατακτά το πρώτο της ευρωπαϊκό Super Cup με διπλή ανατροπή
οπεκε
Σύνδεση σκάνδαλου ΟΠΕΚΕΠΕ με την κτηνοτροφική τραγωδία της ευλογιάς;
Αναφορά της βουλευτού Λάρισας Ευαγγελίας Λιακούλη προς την Εισαγγελία ζητά διερεύνηση πιθανής συγκάλυψης και μη εμβολιασμού των ζώων
Σύνδεση σκάνδαλου ΟΠΕΚΕΠΕ με την κτηνοτροφική τραγωδία της ευλογιάς;