Για την έναρξη πειθαρχικής διαδικασίας σε βάρος του Αντιπροέδρου της Α ΕΛΜΕ Έβρου
Ανακοίνωση-Καταγγελία της ΟΛΜΕ

To ΔΣ της ΟΛΜΕ θεωρεί απαράδεκτη την έναρξη της πειθαρχικής διαδικασίας από τον Περιφερειακό Διευθυντή Ανατ. Μακεδονίας-Θράκης σε βάρος του Γιάννη Ταταρίδη Αντιπροέδρου του ΔΣ της ΕΛΜΕ Α Έβρου και αναπληρωτή αιρετού του ΠΥΣΔΕ Έβρου. Ο συνάδελφος στα πλαίσια της συνδικαλιστικής του ιδιότητας άσκησε κριτική για τη διαδικασία που ακολούθησε ο Περιφερειακός Διευθυντής για τη συγκρότηση του ΠΥΣΔΕ Έβρου. Θεωρούμε απαράδεκτη την ποινικοποίηση της συνδ. Δράσης που επιχειρείται από τον Περιφερειακό Διευθυντή και στόχο έχει να τρομοκρατήσει τους εκπαιδευτικούς της περιφέρειας του και να πλήξει το συνδικαλιστικό κίνημα.

Υπενθυμίζουμε στον εν λόγω Περιφερειακό Διευθυντή ότι το συνδικαλιστικό δικαίωμα είναι συνταγματικά κατοχυρωμένο και οι συνδικαλιστές έχουν δικαίωμα να ελέγξουν και να κριτικάρουν τις ενέργειες ή τις παραλείψεις της Διοίκησης.

Καλούμε τον Περιφερειακό Διευθυντή Ανατ. Μακεδονίας-Θράκης να σταματήσει άμεσα την πολιτική δίωξη του συναδέλφου Ταταρίδη Γιάννη.

Διαβάστε επίσης στο alfavita.gr

Μοριοδοτούμενο εξ αποστάσεως σεμινάριο του Παν.Πελοποννήσου: Οργάνωση και Διοίκηση της Εκπαίδευσης

Σύστημα διορισμών εκπαιδευτικών: Λάβε 4 μόρια με ECDL εξ αποστάσεως

best of network