Τακτική Γ. Σ. του Συλλόγου Εκπ/κών Π. Ε. Αμαρουσίου και εκλογές για ανάδειξη νέου Δ. Σ.

Συνάδελφοι,

το Δ.Σ. του Συλλόγου στην Τακτική Συνεδρίαση του της 5ης Νοεμβρίου 2018, αποφάσισε σύμφωνα με το καταστατικό, τη σύγκλιση Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μελών του συλλόγου, στις 29 Νοεμβρίου 2018, ημέρα Πέμπτη και ώρα 08:15, στο 3ο & 11ο  Δημοτικά Σχολεία Αμαρουσίου (Φλοίας 33, Μαρούσι). Τροποποιήσαμε την αρχική μας απόφαση για διενέργεια της τακτικής Γ. Σ. του συλλόγου μας στις 28 – 11 – 2018 λόγω προκήρυξης Γενικής Απεργίας από τη Γ.Σ.Ε.Ε. για την ημέρα αυτή και ζητούμε την κατανόηση των συνάδελφων – μελών του συλλόγου μας για την αναστάτωση που δημιουργείται με την τροποποίηση της απόφασής μας αυτής.

Θέματα Ημερήσιας Διάταξης:

1.         Εκλογή Προεδρείου Γ. Σ.

2.         Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής.

3.         Έκθεση Ελεγκτικής Επιτροπής.

4.         Λογοδοσία – Κριτική πεπραγμένων απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου.

5.         Κριτική -  Προτάσεις  Μελών του Συλλόγου για το νέο Συνδικαλιστικό έτος στη βάση των προβλημάτων – διεκδικήσεων του κλάδου και αποφάσεις για την περαιτέρω αγωνιστική πορεία του κλάδου.

6.         Ενημέρωση Αντιπροσώπων της 87ης Γ. Σ.  του Κλάδου.

7.         Ενημέρωση από τους αιρετούς του Π. Υ. Σ. Π. Ε.  και του Α. Π. Υ. Σ. Π. Ε.

8.         Παρουσίαση θέσεων συνδυασμών ή μεμονωμένων υποψηφίων.

9.        Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Έναρξη ψηφοφορίας : 13:15         Λήξη ψηφοφορίας : 19:00

Για την ψηφοφορία είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα.

Τα ψηφοδέλτια των παρατάξεων ή των μεμονωμένων υποψηφίων για το Δ.Σ., πρέπει να κατατεθούν στον Πρόεδρο του Δ. Σ. συνάδελφο  Δ. Πολυχρονιάδη διαδικτυακά ή  στο 1ο Δημ. Σχ. Αμαρουσίου έως τις 19 Νοεμβρίου 2018, ημέρα Δευτέρα μέχρι 13:30μ.μ.

Συνάδελφοι,

η παρουσία  όλων μας  στη Γενική Συνέλευση είναι απαραίτητη  και επιβεβλημένη, αφού η Γ. Σ. της 29ης  Νοεμβρίου 2018 είναι η κορυφαία στιγμή έκφρασης της βάσης του συλλόγου μας (των συναδέλφων) αναφορικά με τα συνδικαλιστικά πεπραγμένα της δράσης του κατά τη συνδικαλιστική χρονιά που μας πέρασε (2017 – 2018). Μέλη του Συλλόγου μας είναι όλοι οι εκπαιδευτικοί που υπηρετούν με κάθε είδους σχέση εργασίας στα Δημοτικά Σχολεία και Νηπιαγωγεία της περιοχής ευθύνης του Συλλόγου μας και είναι ταμειακώς εντάξει. Οι συνάδελφοι αναπληρωτές μπορούν με 5 ευρώ να εγγραφούν μέλη στο Σύλλογο Εκπαιδευτικών Π. Ε. Αμαρουσίου καταβάλλοντας τη συνδρομή τους στα μέλη του Δ. Σ. του Συλλόγου μας από την ημέρα της πρόσληψης και τοποθέτησής τους στα σχολεία της περιοχής ευθύνης του Συλλόγου μας ή ακόμα και την ημέρα της διεξαγωγής της τακτικής Γ. Σ. του Συλλόγου μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΣΟΙ  ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π. Ε. ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΜΑΣ  ΠΟΥ ΘΑ ΧΟΡΗΓΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗ Δ/ΝΣΗ Π. Ε. Β΄ ΑΘΗΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 29Η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018 ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΙΕΝΕΡΓΗΘΕΙ Η ΤΑΚΤΙΚΗ Γ. Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ Γ. Σ. ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ Ή ΣΤΗ Δ/ΝΣΗ Π. Ε. Β΄ ΑΘΗΝΑΣ.

Το δικαίωμα της ελεύθερης επιλογής προσφέρει την ευκαιρία σε όσους δεν επιθυμούν να είναι μέλη του συλλόγου και να παρευρεθούν στις εργασίες της Γ. Σ., να παραμείνουν στο χώρο εργασίας τους και να ασκήσουν τα καθήκοντά τους.

Αδιανόητη αυθαιρεσία: Διευθυντής Π.Ε αδικεί υποψήφιο Διευθυντή σχολείου και δημιουργεί «μπάχαλο» με εμπλοκή της δικαιοσύνης!

Κατάρτιση 500.000 ενηλίκων: 10.000 προσλήψεις εκπαιδευτών ενηλικών με έως 22 ευρώ την ώρα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - Ξεκινάει 28 Μαρτίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 28/3