Ανακοινώσεις 0

Καμπάνια για το δικαίωμα στη μόνιμη δουλειά από την πρωτοβουλία αναπληρωτών

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Όλες και όλοι εμείς που υπογράφουμε το παρακάτω κείμενο, συμβασιούχοι εκπαιδευτικοί όλων των ειδικοτήτων, απαιτούμε από την κυβέρνηση:

ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ – ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!

25.000 ΜΟΝΙΜΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΣΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ!

ΕΞΙΣΩΣΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΜΟΝΙΜΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ!

Οι αναπληρωτές- συμβασιούχοι εκπαιδευτικοί, που κάθε χρόνο αναπληρώνουμε τον εαυτό μας, συνεχίζουμε να διεκδικούμε τη μόνιμη και σταθερή δουλειά, που θα ικανοποιήσει τις σύγχρονες μορφωτικές ανάγκες των παιδιών και τα εργασιακά μας δικαιώματα. Δεν ανεχόμαστε άλλη κοροϊδία, δεν «τσιμπάμε» σε άλλες ψεύτικες υποσχέσεις. Είμαστε αποφασισμένοι όλοι μαζί να διεκδικήσουμε τα δικαιώματά μας.

Η κυβέρνηση μιλά για «κανονικότητα», που βασίζεται πάνω σε δεκάδες μνημονιακούς νόμους, σε «εξαφάνιση» κενών, στην υποχρηματοδότηση και υπολειτουργία των σχολείων. Απαντάμε στην κοροϊδία της κυβέρνησης συνεχίζοντας τους αγώνες μέσα από τα σωματεία μας, για μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων, που δουλεύουν τα τελευταία χρόνια στην εκπαίδευση, χωρίς κατηγοριοποιήσεις!

Δε διαπραγματευόμαστε το δικαίωμα κανενός για μόνιμη και σταθερή δουλειά, μπαίνοντας στη συζήτηση για κριτήρια διορισμού, που στην πραγματικότητα αποτελούν κριτήρια απόλυσης για χιλιάδες από εμάς. Με βάση τις δυνατότητες αλλά και οι ανάγκες της εποχής, όλοι οι αναπληρωτές- συμβασιούχοι εκπαιδευτικοί έχουμε θέση στο δημόσιο σχολείο και πρέπει να τη διεκδικήσουμε ανυποχώρητα!

Το κοινό αίτημα όλων μας είναι ένα: Μονιμοποίηση όλων των αναπληρωτών! Εδώ και τώρα 25.000 μόνιμοι διορισμοί εκπαιδευτικών, για την κάλυψη όλων των αναγκών των σχολείων!

Κείμενο συλλογής υπογραφών - καμπάνια πρωτοβουλίας

διορισμοί εκπαιδευτικών
0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Νέα σχολική χρονιά 2026-2027: «Κλείδωσε» ο αγιασμός και η επιστροφή των μαθητών στα θρανία

Σκάνδαλο στην Εθνική Σχολή Δικαστών: Υποψήφιος γραμματέας πιάστηκε με πλαστό πτυχίο

Νέες ταυτότητες: Τι ισχύει για όσους δεν έχουν βγάλει μετά τις 3 Αυγούστου

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

ανακοινώσεις