Thumbnail
Σύλλογος ΠΕ Αμαρουσίου

Καταγγέλλουμε με αποτροπιασμό τη νέα δολοφονική επίθεση του κράτους - τρομοκράτη του Ισραήλ ενάντια στον Παλαιστινιακό λαό με τις ευλογίες των ΗΠΑ

Με την νέα ηγεσία των ΗΠΑ ξεδιπλώνεται μια πιο επιθετική στροφή, των ΗΠΑ και του Ισραήλ στη Μέση Ανατολή.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Αμαρουσίου  καταγγέλλει το κράτος - τρομοκράτη του Ισραήλ που κλιμακώνει τη δολοφονική του βία σε βάρος του παλαιστινιακού λαού, τη σφαγή Παλαιστινίων με τις (εν ψυχρώ) δολοφονίες δεκάδων άοπλων διαδηλωτών, ενθαρρυμένο από την προκλητική στήριξη των ΗΠΑ που αποφάσισαν να μεταφέρουν την πρεσβεία του από το Τελ Αβίβ στην Ιερουσαλήμ.

Εκφράζουμε την αμέριστη αλληλεγγύη και συμπαράστασή μας στο δίκαιο αγώνα του παλαιστινιακού λαού κατά της ισραηλινής κατοχής, που διαιωνίζεται με τη στήριξη των ΗΠΑ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Καταδικάζουμε τη βία, τον αυταρχισμό, τις δολοφονίες αγωνιστών, που ήδη έχουν φτάσει τις 59 και τους 2.770 τραυματίες, τις φυλακίσεις, το απαράδεκτο τείχος, τους εποικισμούς του Ισραήλ, την προσπάθεια ταύτισης του «θύτη» με το «θύμα». Είναι πρόσφατο το κατάπτυστο ψήφισμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης που ούτε λίγο ούτε πολύ ρίχνει το φταίξιμο στους αγωνιστές Παλαιστίνιους που αναγκάζουν τους Ισραηλινούς να τους δολοφονούν!

Καλούμε τους εργαζόμενους, άνεργους και νέους όλης της χώρας να συνεχίσουν τη στήριξη στον δίκαιο αγώνα του Παλαιστινιακού λαού, που διεκδικώντας τη δική τους πατρίδα έρχονται αντιμέτωποι με την κρατική βία, τις δολοφονίες και τις φυλακίσεις εκ μέρους του κράτους – δολοφόνου του Ισραήλ. Να δυναμώσουμε όλοι μαζί τον αγώνα ενάντια στην επικίνδυνη πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ που ενισχύει την πολιτική και στρατιωτική συνεργασία με το κράτος του Ισραήλ.

Υποστηρίζουμε το δίκαιο αγώνα του Παλαιστινιακού λαού και αγωνιζόμαστε για: Τη δημιουργία ανεξάρτητου και κυρίαρχου παλαιστινιακού κράτους, στα σύνορα του 1967 με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να μιλήσουν στους μαθητές μας για το δίκαιο αγώνα του Παλαιστινιακού λαού και να εκφράσουν την πολύμορφη αλληλεγγύη τους με όλες τις μορφές.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Ιδιωτικά σχολεία: Γείτονας, Ιόνιος και Εράσμειος σε επαφές με μεγάλα funds

Έρχονται πρόστιμα μέχρι και 1.000 ευρώ σε χιλιάδες κατόχους οχημάτων

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Νοσοκομείο
ΑΣΕΠ 1Κ/2026: Δημοσιεύτηκε η προκήρυξη για 510 θέσεις σε νοσοκομεία
Σε ΦΕΚ η προκήρυξη για μόνιμες και τριετείς προσλήψεις σε Κέντρα Υγείας και νοσοκομεία σε όλη τη χώρα – Πότε ανοίγει η διαδικασία αιτήσεων
ΑΣΕΠ 1Κ/2026: Δημοσιεύτηκε η προκήρυξη για 510 θέσεις σε νοσοκομεία