Thumbnail
Πραγματοποιήθηκαν οι συναντήσεις

Ενημερωτικές συναντήσεις της ηγεσίας του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής (ΙΕΠ) με τα Διοικητικά Συμβούλια της ΟΛΜΕ και της ΔΟΕ πραγματοποιήθηκαν πρόσφατα στα γραφεία του ΙΕΠ. 
 
Συγκεκριμένα, η συνάντηση με το Δ.Σ. της ΔΟΕ, μετά από αίτημά της, πραγματοποιήθηκε στις 5 Φεβρουαρίου και είχε αντικείμενο την εφαρμογή του Προγράμματος «Πιλοτικές Παρεμβατικές Δράσεις Υποστήριξης Μουσουλμανοπαίδων στα Νηπιαγωγεία της Θράκης». Τόσο ο πρόεδρος του ΙΕΠ όσο και η επιστημονική ομάδα του προγράμματος διαβεβαίωσαν τους εκπροσώπους του διδασκαλικού κλάδου ότι έχουν ακολουθηθεί όλες οι ενδεικνυόμενες παιδαγωγικές διαδικασίες για την επιτυχή έκβαση του προγράμματος.
 
Η συνάντηση με την ΟΛΜΕ, μετά από αίτημά της, πραγματοποιήθηκε στις 10 Ιανουαρίου και στο επίκεντρό της τέθηκαν κυρίως ερωτήματα σχετικά με την καθιέρωση της Διδακτικής και Παιδαγωγικής Επάρκειας. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης δόθηκαν οι αναγκαίες διευκρινίσεις σχετικά με τους στόχους και τις επιδιώξεις της σχετικής πρότασης του ΙΕΠ.
 
Και οι δύο συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν σε θετικό κλίμα και έδωσαν την ευκαιρία να ανταλλαγούν ενδιαφέρουσες απόψεις και να αναπτυχθεί πλούσιος προβληματισμός, που κάλυψε και άλλα θέματα κοινού ενδιαφέροντος.
 

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Συναγερμός ΕΦΕΤ: Ανάκληση σε πασίγνωστη φέτας λόγω Λιστέριας

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Βγήκαν οι προκηρύξεις εκπαιδευτικών - Όλα τα κριτήρια

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Πανελλαδικές - πανελλήνιες εξετάσεις
Πανελλήνιες: Κοινά τμήματα, άνισες αφετηρίες - Όταν το ίδιο πτυχίο διεκδικείται με διαφορετικά «μέτρα»
Πανελλήνιες Εξετάσεις: Γιατί όλο και περισσότεροι υποψήφιοι στρέφονται στο 4ο Επιστημονικό Πεδίο;
Πανελλήνιες: Κοινά τμήματα, άνισες αφετηρίες - Όταν το ίδιο πτυχίο διεκδικείται με διαφορετικά «μέτρα»
aeroplano
Τι κρύβεται πίσω από τη λέξη "γοργόνα": Η μυστική γλώσσα των πληρωμάτων
Πέρα όμως από τους επίσημους κανονισμούς και τη διεθνώς καθιερωμένη ορολογία, υπάρχει και μια λιγότερο γνωστή πλευρά: ένας ανεπίσημος κώδικας που...
Τι κρύβεται πίσω από τη λέξη "γοργόνα": Η μυστική γλώσσα των πληρωμάτων
εκπαιδευτικοί, συντάξεις
Μισθοδοσία Εκπαιδευτικών: Ποια μέρα της εβδομάδας θα πιστωθεί στο λογαριασμό τους και πως διαμορφώνονται οι αποδοχές από 1η Ιουνίου
Τι αλλάζει στους μισθούς των εκπαιδευτικών από 1η Ιουνίου 2026 – Αναλυτικοί πίνακες και παραδείγματα
Μισθοδοσία Εκπαιδευτικών: Ποια μέρα της εβδομάδας θα πιστωθεί στο λογαριασμό τους και πως διαμορφώνονται οι αποδοχές από 1η Ιουνίου