Το ΔΣ της ΟΛΜΕ αποφάσισε να κάνει παράσταση διαμαρτυρίας στο Υπ. Παιδείας τη Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2016 στις 13.00 διαμαρτυρόμενο για τις συνεχείς αντιεκπαιδευτικές παρεμβάσεις του Υπ. Παιδείας στη Β/βάθμια Εκπ/ση (επίπεδα αγγλικών, αφαίρεση υποστήριξης ερευνητικών εργασιών από ΠΕ19-20, ολιγομελή ΕΠΑΛ, ωράριο υπευθύνων εργαστηρίων κ.ά.).
Καλούνται οι συνάδελφοι να συμμετέχουν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Υπ. Παιδείας. Για τη διευκόλυνση των συναδέλφων το ΔΣ της ΟΛΜΕ έχει κηρύξει 2ωρη στάση εργασίας (12.00 έως 14.00).
Οι συνεχείς και εντεινόμενες παρεμβάσεις αυτές προκαλούν την κινητικότητα των εκπαιδευτικών και αναστατώνουν τη λειτουργία των σχολικών μονάδων.
Στη δράση αυτή συμμετέχει το ΔΣ της ΕΛΜΕ ΛΕΣΒΟΥ και καλεί τους συναδέλφους σε παράσταση διαμαρτυρίας στην Περιφ.Δ/νση Εκπ/σης Β. Αιγαίου τη ΔΕΥΤΕΡΑ 26/9, ώρα 13.00μ.μ.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις
Alfavita Newsroom