Thumbnail

Δήλωση              

των εκπροσώπων

των Παρεμβάσεων – Κινήσεων - Συσπειρώσεων

στο Δ.Σ της ΔΟΕ

 Νικολάρα Λάμπρου 6974750410

Αναγνωσταρά Γιάννη 6975308409

 paremvasisdoe@gmail.com,   www.paremvasis.gr

 

Δευτέρα, 1 Οκτωβρίου 2012  

 

ΠΟΙΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ

ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ;

 

Με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ταυτόχρονα με τη λήξη της προθεσμίας – την Παρασκευή 28 Σεπτέμβρη στις 2:00 το μεσημέρι- έφτασε στα γραφεία της Δ.Ο.Ε. η νέα παράταση υποβολής υποψηφιοτήτων για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια. Η απόφαση, που φέρει την υπογραφή του Υφυπουργού κ. Παπαθεοδώρου, προκαλεί ερωτήματα για τη στιγμή και τις σκοπιμότητες που εξυπηρετεί:

  • Ποιος ζήτησε την παράταση και κυρίως ποιος γνώριζε ότι την είχε εξασφαλισμένη, ενώ αυτή έβαινε προς τη λήξη της;
  • Υπέρ ποιων παρατάξεων μεροληπτεί η διοίκηση, όταν άλλες παρατάξεις είχαν ήδη εμπρόθεσμα καταθέσει τις υποψηφιότητές τους;

 

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 7/11

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

βιβλία
Η αρχαία φράση που λέμε χωρίς να ξέρουμε τι σημαίνει – «Οι καιροί ου μενετοί»
Τι εννοούσαν πραγματικά οι αρχαίοι όταν έλεγαν τη φράση και γιατί παραμένει επίκαιρη μέχρι σήμερα.
Η αρχαία φράση που λέμε χωρίς να ξέρουμε τι σημαίνει – «Οι καιροί ου μενετοί»
ψάρια
Τοξικός κίνδυνος στο πιάτο μας: Ποια ψάρια «κρύβουν» υδράργυρο και ποια είναι ασφαλή
Οι ειδικοί προειδοποιούν – Δες ποια ψάρια να αποφεύγεις και ποια μπορείς να τρως χωρίς φόβο
Τοξικός κίνδυνος στο πιάτο μας: Ποια ψάρια «κρύβουν» υδράργυρο και ποια είναι ασφαλή