Ανακοινώσεις 0

ΕΛΜΕ Πιερίας: Απάντηση στον Δ/ντή του ΕΠΑ.Λ. Αιγινίου Ιωαννίδη Βασίλη

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
ΕΛΜΕ Πιερίας

Κατερίνη 4-6-2015

Ε.Λ.Μ.Ε. ΠΙΕΡΙΑΣ

Ειρήνης 34

60100 ΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΤΗΛ.23510-28287 FAX. 23510-28287

www.elmepierias.gr

[email protected]

ΘΕΜΑ: Απάντηση στον Δ/ντή του ΕΠΑ.Λ. Αιγινίου Ιωαννίδη Βασίλη 

Σε απάντηση της από 29-5-2015 επιστολής του Δ/ντή του ΕΠΑ.Λ. Αιγινίου κυρίου Ιωαννίδη Βασίλη προς το Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε. Πιερίας, το Δ.Σ. έχει να σημειώσει τα εξής:

α) Την τελευταία περίοδο, ιδιαίτερα μετά την εφαρμογή του νέου πειθαρχικού δικαίου ήρθαν σε γνώση της Ε.Λ.Μ.Ε Πιερίας πληροφορίες - καταγγελίες για προβλήματα διαχείρισης προσωπικού , μαθητικού δυναμικού και για συμπεριφορές στελεχών της διοίκησης, που μπορούν να χαρακτηριστούν ως λιγότερο ή περισσότερο αυταρχικές.

β) Το Δ.Σ. άμεσα επιλαμβανόταν αυτών των καταγγελιών, στην κατεύθυνση του να συμβάλει στην επίλυση διαφορών και άλλων προβλημάτων χωρίς να οξύνει τα πράγματα, γιατί πιστεύει ότι προέχει στη συγκεκριμένη φάση η ενότητα και ομοψυχία των συναδέλφων και στελεχών της διοίκησης απέναντι στην επίθεση, που έχουμε δεχτεί συνολικά ως κλάδος.

γ) Δε θελήσαμε, να σταθούμε ονομαστικά και συγκεκριμένα απέναντι στις καταγγελίες, που μας υποβλήθηκαν από συναδέλφους, επειδή θεωρήσαμε το όφελος από μια τέτοια πρακτική υπέρτερο της ζημίας, που θα επέφερε μια ονομαστική αναφορά κι αυτό είναι ένα από τα βασικά κριτήρια της δράσης του Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε. Πιερίας. Ωστόσο το Δ.Σ. επιφυλάσσεται να προβαίνει και σε ονομαστικές καταγγελίες εφόσον το κρίνει σκόπιμο.

δ) Σημειώνουμε ότι, σε τόσο σύνθετα προβλήματα, σε ένα τόσο δυσμενές περιβάλλον, η Ε.Λ.Μ.Ε. Πιερίας κατάφερε να συμβάλλει αποφασιστικά στη ενότητα κλάδων και ειδικοτήτων και να προστατεύσει το κύρος των εκπαιδευτικών συμβάλλοντας στην επίτευξη των κατακτήσεων του τελευταίου διαστήματος (κατάργηση της Τράπεζας θεμάτων, επανασύσταση τομέων ΕΠΑ.Λ. κ.λ.π)

ε) Οι βαριές κατηγορίες, που με ελαφρότητα εκτόξευσε ο συνάδελφος περί φασιστικών νοοτροπιών και καθεστώτων, περί συνενοχής σε παρανομίες κ.λ.π. είναι τουλάχιστον ακατανόητες. Τις αντιπαρερχόμαστε.

«Κρείττον του λαλείν το σιγάν.»

Ο Πρόεδρος

Βαρδακώστας Γεώργιος

Για το ΔΣ της ΕΛΜΕ Πιερίας

Η Γενική Γραμματέας

Ζιώγα Όλγα

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Νέα σχολική χρονιά 2026-2027: «Κλείδωσε» ο αγιασμός και η επιστροφή των μαθητών στα θρανία

Σκάνδαλο στην Εθνική Σχολή Δικαστών: Υποψήφιος γραμματέας πιάστηκε με πλαστό πτυχίο

Νέες ταυτότητες: Τι ισχύει για όσους δεν έχουν βγάλει μετά τις 3 Αυγούστου

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

ανακοινώσεις