ΕΛΜΕ Ξάνθης

Κοινοποίηση: Σύνδεσμοι Σχολείων

Αρ. Πρ. 676

Ξάνθη 31/10/2014

Θέμα: Δελτίο τύπου σχετικά με τις διαγραφές

Το ΔΣ της ΕΛΜΕ Ξάνθης πληροφορήθηκε από δημοσιεύματα του τοπικού τύπου ότι διέγραψε από μέλη της ΕΛΜΕ τον Περιφερειακό Δ/ντη Εκπαίδευσης Σ. Μελισσόπουλο (!) και τον Δ/ντη Β/θμιας Γ. Παπαδόπουλο. Εκφράζεται, μάλιστα, στα δημοσιεύματα αυτά η ανησυχία για την μη ανεκτικότητα του ΔΣ στις αντίθετες απόψεις.

Ας καθησυχάσουμε λοιπόν τις καλές εφημερίδες:

h Αδυνατούμε να διαγράψουμε από την ΕΛΜΕ τον κύριο Μελισσόπουλο για τον απλούστατο λόγο ότι είναι δάσκαλος και ΔΕΝ ανήκει στην ΕΛΜΕ αλλά στον Διδασκαλικό Σύλλογο.

h ΔΕΝ διαγράψαμε τον κύριο Παπαδόπουλο. Αν χρειαστεί να διαγραφεί, για οποιοδήποτε λόγο, κάποιο μέλος της ΕΛΜΕ, αυτό θα γίνει ύστερα από Γενική Συνέλευση, με όλες τις δημοκρατικές, τυπικές και ουσιαστικές διαδικασίες που ορίζει το καταστατικό μας.

Ως εκπαιδευτικοί, πάντως, θα συμβουλεύαμε τους/τις δημοσιογράφους του τοπικού τύπου να μελετάνε βαθύτερα τα θέματα με τα οποία ασχολούνται. Έτσι θα αποφεύγουν να πέφτουν σε χοντρά λάθη όπως το να μπερδεύουν τα νέα που αφορούν την πρωτοβάθμια εκπαίδευση με αυτά που αφορούν τη δευτεροβάθμια.

Πάντα στη διάθεσή σας

Για το ΔΣ της ΕΛΜΕ

H Πρόεδρος

Λουκοπούλου Μαρία

Ο Γραμματέας

Βασιλειάδης Γεώργιος

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 24/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ