Thumbnail
κοινωνικό φροντιστήριο Θεσπρωτίας

Το ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ξεκινά τη λειτουργία του την Πέμπτη 12/12/2013 για τη σχολική χρονιά 2013-2014. Θα θέλαμε να είχαμε ξεκινήσει το Σεπτέμβριο, αλλά η αλλοπρόσαλλη στάση του Υπουργείου Παιδείας (για μια ακόμη φορά τη φετινή χρονιά) μας ανάγκασε να καθυστερήσουμε την έναρξη λειτουργίας.

Συγκεκριμένα είχε ανακοινώσει από το καλοκαίρι ότι θα λειτουργήσουν τμήματα ενισχυτικής και πρόσθετης διδακτικής στήριξης στα σχολεία της Β/θμιας εκπαίδευσης.

Η δική μας στάση ήταν να περιμένουμε να ξεκινήσει η ενισχυτική και πρόσθετη διδακτική στήριξη και να προσληφθούν ενδεχομένως άνεργοι ή αδιόριστοι συνάδελφοι εκπαιδευτικοί.

Φαίνεται ότι αυτή η διαδικασία ξεκινά τώρα, οπότε ελπίζουμε ότι μέχρι τις 12/12/2013 θα έχουν δημιουργηθεί τμήματα και θα έχει καθοριστεί ποιοί καθηγητές θα απασχοληθούν εκεί.

Εμείς θα λειτουργήσουμε όπως και την προηγούμενη χρονιά στο ίδιο κτίριο (Κέντρο Νεότητας - πρώην μαθητική εστία Ηγουμενίτσας) χωρίς καμιά διάθεση ανταγωνισμού στην  ενισχυτική και πρόσθετη διδακτική στήριξη αλλά θέλουμε να λειτουργήσουμε υποστηρικτικά.

Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε:

Γεωργίου Ιωάννης  6944625415

Τζέγκας Χρήστος   6994042971

 

koin-front-thesprotias.blogspot.gr/

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Μήνυση Διευθυντή σε 4 εκπαιδευτικούς: Το σχολείο μπροστά σε ένα επικίνδυνο μονοπάτι!

Επίδομα 300 ευρώ: Διευρύνονται οι δικαιούχοι – Πότε πληρώνεται και ποιοι το λαμβάνουν

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Κυριάκος Μητσοτάκης
Μητσοτάκης: Στήριξη σε Τραμπ για συμφωνία με Ιράν – «Ανησυχία για τις οικονομικές επιπτώσεις»
Μητσοτάκης: Τι είπε για Τραμπ, Ιράν και τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις
Μητσοτάκης: Στήριξη σε Τραμπ για συμφωνία με Ιράν – «Ανησυχία για τις οικονομικές επιπτώσεις»