Στη συνεδρίαση του ΠΥΣΠΕ της Β΄ ΑΘΗΝΑΣ στις 10/9 συζητήθηκαν τα παρακάτω θέματα :

Ενημερωτικό δελτίο  Νο 19

10 – 9 – 2013

του αιρετού στο ΠΥΣΠΕ Β΄ΑΘΗΝΑΣ Δημήτρη Πολυχρονιάδη

εκλεγμένου με το ψηφοδέλτιο της Διεξόδου ΕΚΠ/ΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ

Για τη  συνεδρίαση του ΠΥΣΠΕ στις 10/9/2013

Στη συνεδρίαση του ΠΥΣΠΕ της Β΄ ΑΘΗΝΑΣ στις 10/9 συζητήθηκαν τα παρακάτω θέματα:

1.            Κρίση – ανακήρυξη λειτουργικά υπεράριθμων εκπ/κών κλάδου ΠΕ70 Δασκάλων – Τοποθετήσεις υπεράριθμων εκπαιδευτικών κλάδου ΠΕ70 Δασκάλων.

Το ΠΥΣΠΕ Β΄ Αθήνας προχώρησε στην κρίση – ανακήρυξη υπεράριθμων Δασκάλων  και στην τοποθέτησή τους (σύμφωνα με τις δηλώσεις προτίμησης τους και τα μόρια που καθένας/καθεμιά είχε), σε λειτουργικά κενά σχολικών μονάδων της Β΄ Δ/νσης Π. Ε. Αθήνας. Οι τοποθετήσεις των συναδέλφων έχουν ήδη αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Β΄ Δ/νσης Π. Ε. Αθήνας.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι/-ες μπορούν να απευθύνονται στον αιρετό ή στη Β΄ Δ/νση Π. Ε. Αθήνας.

2.            Κρίση – ανακήρυξη λειτουργικά υπεράριθμων εκπ/κών κλάδου ΠΕ60 Νηπιαγωγών – Τοποθετήσεις υπεράριθμων νηπιαγωγών ΠΕ60 κατά προτεραιότητα και νηπιαγωγών ΠΕ60 από τη διάθεση του ΠΥΣΠΕ.

Το ΠΥΣΠΕ Β΄ Αθήνας προχώρησε στην κρίση – ανακήρυξη υπεράριθμων νηπιαγωγών και στην τοποθέτησή τους κατά προτεραιότητα (σύμφωνα με τις δηλώσεις προτίμησης τους και τα μόρια που καθεμιά είχε), καθώς και στην τοποθέτηση νηπιαγωγών από τη διάθεση του ΠΥΣΠΕ (σύμφωνα με τις δηλώσεις προτίμησης τους και τα μόρια που καθεμιά είχε) σε λειτουργικά κενά σε νηπιαγωγεία της Β΄ Δ/νσης Π. Ε. Αθήνας. Οι τοποθετήσεις των συναδέλφων έχουν ήδη αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Β΄ Δ/νσης Π. Ε. Αθήνας.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενες μπορούν να απευθύνονται στον αιρετό ή στη Β΄ Δ/νση Π. Ε. Αθήνας.

3.      Ανάκληση αμοιβαίας απόσπασης εντός ΠΥΣΠΕ εκπ/κών κλάδου ΠΕ70.

Το ΠΥΣΠΕ Β΄ Αθήνας έκανε ομόφωνα δεκτή την αίτηση ανάκλησης απόσπασης εντός δύο (2) συναδέλφων δασκάλων ΠΕ 70 του 1ου & 6ου Δημ. Σχ. Χολαργού.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον αιρετό ή στη Β΄ Δ/νση Π. Ε. Αθήνας.

4.      Αμοιβαία απόσπαση εντός ΠΥΣΠΕ εκπ/κών ΠΕ70 Δασκάλων

Το ΠΥΣΠΕ Β΄ Αθήνας έκανε ομόφωνα δεκτές τις αιτήσεις αμοιβαίας απόσπασης συναδέλφων δασκάλων (2) μεταξύ του 7ου & 8ου Δημ. Σχ. Ν. Ιωνίας, καθώς και συναδέλφων δασκάλων (2)  μεταξύ του 3ου & 11ου  Δημ. Σχ. Αμαρουσίου.

Δημήτρης Πολυχρονιάδης Αιρετός εκπρόσωπος των εργαζομένων στο ΠΥΣΠΕ Β΄ Αθήνας  6945394406, 6943235498,  2108068683(οικία), 2108020697(σχολείο)  [email protected]

Αναπληρώτρια Αιρετός: Καββαδία Φωτεινή 6932628101, 6975845567, 210 8068683 (οικία), 2108020788(σχολείο) [email protected]

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5