Thumbnail
Αιτήσεις για απόδοση δεύτερης ειδικότητας σε εκπαιδευτικούς ΠΕ και ΔΕ έως 15 Σεπτεμβρίου

ΘΕΜΑ: «Απόδοση Δεύτερης Ειδικότητας σε μόνιμους εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης».

Σχετικά:

1.    Η με αριθμ. 81504/Δ2/19-07-2011 (ΦΕΚ 1811/τ. Β΄/11-08-2011) Υ.Α. όπως τροποποιήθηκε με την με αριθμ. 21410/Δ2/29-02-2012 (ΦΕΚ 549/τ. Β΄/02-03-2012).

2.    Η με αριθμ. 111528/Δ2/27-09-2011 Εγκύκλιος του Υπουργείου Παιδείας Δ.Β.Μ.Θ.

3.    Η με αριθμ. 55083/Δ2/16-05-2012 Εγκύκλιος του Υ.ΠΑΙ.Θ.Π.Α.

Σε συνέχεια των παραπάνω σχετικών, πληροφορούμε τους μόνιμους εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης οι οποίοι είναι κάτοχοι πτυχίου σε διαφορετικό γνωστικό αντικείμενο του κλάδου στον οποίο είναι διορισμένοι και υπηρετούν, ότι μπορεί να αποδίδεται, ύστερα από αίτησή τους, δεύτερη ειδικότητα, υπό την προϋπόθεση ότι το πτυχίο αυτό αποτελεί προσόν διορισμού στη συγκεκριμένη ειδικότητα σύμφωνα με τα άρθρα 12, 13 και 14 του Ν.1566/85 όπως αυτά ισχύουν.

Εκπαιδευτικός που κατέχει περισσότερα πτυχία, τα οποία αποτελούν προσόντα διορισμού σε κλάδους/ειδικότητες εκπαιδευτικών της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης, μπορεί να αιτηθεί την απόδοση δεύτερης ειδικότητας μόνο με ένα από αυτά.

Οι αιτήσεις και τα απαραίτητα δικαιολογητικά υποβάλλονται στη σχολική μονάδα στην οποία ανήκει ο εκπαιδευτικός και διαβιβάζονται στην Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας.  

Μαζί με την αίτηση για απόδοση Δεύτερης Ειδικότητας, της οποίας σας επισυνάπτουμε υπόδειγμα, ο ενδιαφερόμενος εκπαιδευτικός πρέπει να συνυποβάλλει σε επικυρωμένα φωτοαντίγραφα:

1.    Τίτλο σπουδών με τον οποίο έγινε ο διορισμός ή η μετάταξή του.

2.    Τίτλο σπουδών με τον οποίο ζητάει να του αποδοθεί η δεύτερη ειδικότητα.

3.    Αντίγραφο της ανακοίνωσης διορισμού ή μετάταξης.

Προκειμένου δε για τίτλο της αλλοδαπής, απαιτείται επίσημη μετάφραση και αναγνώρισή του από τον Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. ως ισότιμο και αντίστοιχο με το χορηγούμενο από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα της ημεδαπής.

Τελική ημερομηνία υποβολής της αίτησης ορίζεται η 15η Σεπτεμβρίου 2013.

Η απόδοση Δεύτερης Ειδικότητας θα γίνει με Απόφαση του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας, ύστερα από πρόταση του οικείου Ανώτερου Περιφερειακού Υπηρεσιακού Συμβουλίου, η οποία θα εκδοθεί μέχρι 31 Οκτωβρίου 2013.

Παρακαλούνται οι Διευθυντές σχολικών μονάδων να ενημερώσουν ενυπόγραφα τους εκπαιδευτικούς του σχολείου τους.

                        Ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης

Ηλίας Ι. Παλιαλέξης, M.Ed

 

Συνημμένα:

Σελίδα μία (1) αίτηση

 

πατήστε εδώ

 

 

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ - Ενεργοποιήστε την επιταγή κατάρτισης και ξεκινήστε τώρα επιλέγοντας το ΕΚΕΚ ATHENA (ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ!)

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 4/8

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

asep
Σήμερα τα αποτελέσματα του 2ου πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού ΑΣΕΠ (1Γ/2025): Βαθμολογίες, μόρια και διορισμοί
Πώς διαμορφώνεται η σειρά κατάταξης – Τι μετράει πέρα από τους βαθμούς
Σήμερα τα αποτελέσματα του 2ου πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού ΑΣΕΠ (1Γ/2025): Βαθμολογίες, μόρια και διορισμοί
Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος
Οικουμενικός Πατριάρχης για τη δραματική κατάσταση στη Γάζα: «Είναι ντροπή για το γένος των ανθρώπων»
Στις δραματικές εξελίξεις στη Γάζα αναφέρθηκε ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος
Οικουμενικός Πατριάρχης για τη δραματική κατάσταση στη Γάζα: «Είναι ντροπή για το γένος των ανθρώπων»
ilikiomenos-laptop.jpg
ΗΠΑ: Αύξηση των 80χρονων που εργάζονται λόγω φτώχειας – Σύντομα και στην Ευρώπη;
Οι ιστορίες με 80χρονους και 85χρονους που δουλεύουν επειδή δεν μπορούν να επιβιώσουν είναι καθημερινότητα στις ΗΠΑ
ΗΠΑ: Αύξηση των 80χρονων που εργάζονται λόγω φτώχειας – Σύντομα και στην Ευρώπη;
αστυνομια
Ασπρόπυργος: Άγριο ένοπλο επεισόδιο - «Βροχή» από σφαίρες σε κατοικημένη περιοχή – Φθορές σε σπίτια και οχήματα – Ανάστατοι οι κάτοικοι
Ασπρόπυργος: Άγριο ένοπλο επεισόδιο μεταξύ Ρομά και ομογενών από την πρώην Σοβιετική Ένωση – Τουλάχιστον 40 πυροβολισμοί - Ένα βήμα πριν την τραγωδία...
Ασπρόπυργος: Άγριο ένοπλο επεισόδιο - «Βροχή» από σφαίρες σε κατοικημένη περιοχή – Φθορές σε σπίτια και οχήματα – Ανάστατοι οι κάτοικοι