ζαχαρακη
Η επιτυχία τους αποτελεί πηγή έμπνευσης για τη σχολική κοινότητα και επιβεβαιώνει τη δέσμευση του υπουργείου να στηρίζει τη διεθνή διάκριση των νέων επιστημόνων

Με ιδιαίτερη υπερηφάνεια το Υπουργείο Παιδείας υποδέχθηκε την ελληνική αποστολή που συμμετείχε στην 57η Διεθνή Ολυμπιάδα Χημείας στο Ντουμπάι (5–14 Ιουλίου).

Οι μαθητές Αντώνης-Μιχαήλ Σκιάς, Κωνσταντίνος Γιαννούλας, Χρήστος Κουνδουράκης και Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος σημείωσαν εξαιρετική επίδοση, αποσπώντας χάλκινο μετάλλιο και εύφημο μνεία ανάμεσα σε 354 συμμετοχές από 90 χώρες.

Η επιτυχία τους αποτελεί πηγή έμπνευσης για τη σχολική κοινότητα και επιβεβαιώνει τη δέσμευση του υπουργείου να στηρίζει τη διεθνή διάκριση των νέων επιστημόνων.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Σοφίας Ζαχαράκη:

Με ιδιαίτερη συγκίνηση και υπερηφάνεια, υποδέχθηκα στο Υπουργείο Παιδείας την Ελληνική αποστολή που συμμετείχε στην 57η Διεθνή Ολυμπιάδα Χημείας, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Ντουμπάι, από τις 5 έως τις 14 Ιουλίου.

Οι μαθητές μας, Αντώνης-Μιχαήλ Σκιάς, Κωνσταντίνος Γιαννούλας, Χρήστος Κουνδουράκης και Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, αποσπώντας χάλκινο μετάλλιο και μια εύφημο μνεία, σε έναν διαγωνισμό με 354 συμμετοχές από 90 χώρες και ιδιαίτερα υψηλές απαιτήσεις.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την εξαιρετική τους επίδοση, αλλά και σε όλους όσοι στάθηκαν δίπλα τους στην προετοιμασία αυτής της διαδρομής – εκπαιδευτικούς, οικογένειες, επιστημονικούς φορείς.

Η επιτυχία αυτή αποτελεί πηγή έμπνευσης για την σχολική κοινότητα και τρανή απόδειξη πως οι νέοι μας διαθέτουν ξεχωριστές ικανότητες, πάθος και προσήλωση, για τα οποία αξίζει να τους παρέχουμε όλα τα σύγχρονα μέσα ανάπτυξης και διάκρισης.

Το υπουργείο μας στήριξε και θα συνεχίσει να στηρίζει την παρουσία των ομάδων μας στις ανώτατου επιπέδου εκπροσωπήσεις!

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Μήπως έχετε κλήσεις που αγνοείτε; Πώς να τις ελέγξετε online

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Ανακοινώθηκε ο 3ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με ΝΕΑ ΥΛΗ: Βγήκαν τα πρώτα Τεστ με τις λύσεις τους

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ερευνα
Έρευνα ΑΠΘ: 1 στους 2 φοιτητές σκέφτεται σπουδές ή εργασία στο εξωτερικό
Αποτελέσματα Συνέντευξης Τύπου - «Μιλούν, ακούμε, ανασχεδιάζουμε, εξελισσόμαστε»: το Μήνυμα του Πρύτανη του Αριστοτελείου Πανεπιστήμιου
Έρευνα ΑΠΘ: 1 στους 2 φοιτητές σκέφτεται σπουδές ή εργασία στο εξωτερικό
διπαε
Το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος (ΔΙΠΑΕ) ιδρύει παράρτημα στις Βρυξέλες
Το ΔΙΠΑΕ ιδρύει παράρτημα στις Βρυξέλες με τη στήριξη του Επιτρόπου Απόστολου Τζιτζικώστα και της τοπικής Ελληνικής Κοινότητας
Το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος (ΔΙΠΑΕ) ιδρύει παράρτημα στις Βρυξέλες