ΑΣΕΠ

Στις 17 Ιουνίου 2025, εκδόθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα της Προκήρυξης 6Κ/2024 του ΑΣΕΠ, που αφορούν στην κάλυψη 242 θέσεων μόνιμου και αορίστου χρόνου προσωπικού Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε δημόσιους φορείς, αποκλειστικά για υποψηφίους με ποσοστό αναπηρίας τουλάχιστον 50%.

Οι υποψήφιοι που δεν έγιναν δεκτοί εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό μητρώου τους, σύμφωνα με τις αποφάσεις της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.

Ο πίνακας διοριστέων έχει ήδη σταλεί προς δημοσίευση στο Εθνικό Τυπογραφείο και θα αναρτηθεί στο Πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» μετά την έκδοση του σχετικού ΦΕΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σήμερα εκδόθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα της Προκήρυξης 6Κ/2024 του ΑΣΕΠ (Φ.Ε.Κ. 44/08.10.2024/τ. ΑΣΕΠ, Φ.Ε.Κ. 49/18.10.2024/τ. ΑΣΕΠ) για την πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας, μεταξύ άλλων, διακοσίων σαράντα δύο (242) θέσεων μόνιμου προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, σε φορείς του Δημοσίου αποκλειστικά από άτομα με ποσοστό αναπηρίας τουλάχιστον πενήντα τοις εκατό (50%), σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 6 και 28 του ν.4765/2021, όπως ισχύει.

Επισημαίνεται ότι, σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 62/2004 απόφαση και την υπ’ αριθ. 2/2020 γνωμοδότηση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, οι απορριπτέοι υποψήφιοι εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό μητρώου (Α.Μ.) υποψηφίου, ο οποίος αναγράφεται και στην ηλεκτρονική τους αίτηση και οι λοιποί υποψήφιοι εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό μητρώου (Α.Μ.) της αίτησης.

Ο πίνακας διοριστέων απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση και θα αναρτηθεί στο Πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» μετά την έκδοση του σχετικού ΦΕΚ.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750€: Βγήκε το Μητρώο Ωφελουμένων - Μάθετε αν είστε μέσα και ξεκινήστε

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

metatheseis_21118_1019.jpg
Μεταθέσεις εκπαιδευτικών: «Τρέχουν» οι προθεσμίες για υπηρεσιακές μεταβολές
Ο Αιρετός του ΠΥΣΠΕ Α΄ Αθήνας, Τάκης Ρουμπής, ενημερώνει στο alfavita για τις ειδικές κατηγορίες μετάθεσης εκπαιδευτικών
Μεταθέσεις εκπαιδευτικών: «Τρέχουν» οι προθεσμίες για υπηρεσιακές μεταβολές
ΜΑΝΤΖΟΣ
Περ. ΔιευΘυντής Αττικής Λεωνίδας Μάντζος στο alfavita.gr: «Με εξαιρετική επιτυχία με περισσότερους από 160 συνέδρους-ομιλητές και με μεγάλο ακροατήριο διεξάγεται το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο της ΠΕΔΙΠΔΕ»
Σε εξέλιξη το 1ο Επιστημονικό Συνέδριο των Διευθυντών Εκπαίδευσης (Π.Ε.ΔΙ.Π.Δ.Ε.)
Περ. ΔιευΘυντής Αττικής Λεωνίδας Μάντζος στο alfavita.gr: «Με εξαιρετική επιτυχία με περισσότερους από 160 συνέδρους-ομιλητές και με μεγάλο ακροατήριο διεξάγεται το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο της ΠΕΔΙΠΔΕ»
Λάουρα Κοβέσι
ΟΠΕΚΕΠΕ: Συναγερμός στη ΝΔ για τη νέα δικογραφία - Στο μικροσκόπιο βουλευτές και πρώην υπουργοί
Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία «σφίγγει τη θηλιά» στη Νέα Δημοκρατία – Οι φόβοι για άρση ασυλιών, τα «γαλάζια» ρουσφέτια που καίνε και το σενάριο των πρόωρων...
ΟΠΕΚΕΠΕ: Συναγερμός στη ΝΔ για τη νέα δικογραφία - Στο μικροσκόπιο βουλευτές και πρώην υπουργοί