Επικουρικές συντάξεις: «Βροχή» αναδρομικών έως 4.527 ευρώ – Ποιοι τα δικαιούνται

Εκπαίδευση 0

"Αν μιλούσα...": Η ταινία μικρού μήκους του Γυμνασίου του Έβρου κατά του σχολικού εκφοβισμού

κουφη
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google

Η κινηματογραφική ταινία μικρού μήκους του Γυμνασίου Νέας Βύσσας αφηγείται την ιστορία μιας κωφάλαλης μαθήτριας που αντιμετωπίζει τον εκφοβισμό και την απομόνωση λόγω της διαφορετικότητάς της.

Μέσα από την εξέλιξη των σχέσεών της με τους συμμαθητές της, η ηρωίδα καταφέρνει να τους διδάξει την αξία της αποδοχής και της διαφορετικότητας.

Η ταινία αναδεικνύει την ανάγκη για μια κοινωνία χωρίς διακρίσεις, όπου όλοι, ανεξαρτήτως των διαφορών τους, έχουν τη δυνατότητα να ακουστούν και να σεβαστούν.

Το μήνυμα της ταινίας είναι ότι η συνεργασία και η ενότητα μπορούν να δημιουργήσουν έναν καλύτερο κόσμο.

Ακολουθεί η ταινία μικρού μήκους:

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

ΑΤΜ στο εξωτερικό: Πώς θα καταλάβετε αν σας χρεώνουν έξτρα προμήθεια

13ος και 14ος μισθός: Στο Δικαστήριο της ΕΕ το ερώτημα για τα δώρα στο Δημόσιο

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

εκπαίδευση