rebutsika_eoppep
Η πλατφόρμα για την υποβολή των αιτήσεων ανοίγει σήμερα, Παρασκευή 28 Μαρτίου (28.03.2025) μέσω της ιστοσελίδας του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. και η Διευθύνουσα Σύμβουλος, κα Ρεμπούτσικα Γεωργία, ανακοινώνουν την έναρξη των διαδικασιών πιστοποίησης επαγγελματικής επάρκειας κομμωτών - κουρέων και τεχνιτών περιποίησης χεριών και ποδιών.

Η πλατφόρμα για την υποβολή των αιτήσεων ανοίγει σήμερα, Παρασκευή 28 Μαρτίου (28.03.2025) μέσω της ιστοσελίδας του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.

(πατήστε εδώ για Κομμωτές Κουρείς) και

(πατήστε εδώ για Τεχνίτες περιποίησης χεριών και ποδιών),

και θα είναι διαθέσιμη στους ενδιαφερόμενους μέχρι την Κυριακή 27 Απριλίου (27.04.2025).

Σημειώνεται ότι όλα τα βήματα της διαδικασίας και τα δικαιολογητικά για κάθε κατηγορία υποψηφίων κομμωτών, κουρέων ή τεχνιτών περιποίησης χεριών και ποδιών περιγράφονται αναλυτικά στον ΟΔΗΓΟ ΥΠΟΒΟΛΗΣ που θα αναρτηθεί την ίδια ημέρα. Μετά την ολοκλήρωση της υποβολής των αιτήσεων και του ελέγχου των δικαιολογητικών που υπέβαλαν ηλεκτρονικά οι υποψήφιοι, θα ακολουθήσει ανακοίνωση σχετικά με τις ημερομηνίες και τα εξεταστικά κέντρα στα οποία θα διενεργηθούν οι εξετάσεις.

Υπενθυμίζουμε στους υποψηφίους ότι οι κατάλογοι θεμάτων για τις εξετάσεις, που περιλαμβάνουν όλες τις σωστές απαντήσεις για την προετοιμασία των υποψηφίων, είναι αναρτημένοι στην ιστοσελίδα του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. καθώς και ο κατάλογος με τις ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ.

Παρακαλούμε θερμά τους ενδιαφερόμενους να ενημερώνονται για τα διαδικαστικά θέματα της πιστοποίησής τους από τις ανακοινώσεις της ιστοσελίδας μας, στο σύνδεσμο www.eoppep.gr.

Ο Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. φέρει ευθύνη μόνο για πληροφορίες που ανακοινώνονται από την επίσημη ιστοσελίδα του και δεν αναγνωρίζει λάθη από πληροφορίες τρίτων που μπορεί να ταλαιπωρήσουν τους υποψηφίους.

Η ΔΙΕΥΘΥΝΟΥΣΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.
Γεωργία Ρεμπούτσικα

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750€: Βγήκε το Μητρώο Ωφελουμένων - Μάθετε αν είστε μέσα και ξεκινήστε

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ζαχαράκη
Αποσπασμένοι εκπαιδευτικοί στο εξωτερικό: Εξασφαλισμένο το επιμίσθιο για το 5ο έτος
Γίνεται προσπάθεια να εξασφαλιστεί το επιμίσθιο και για το 6ο έτος, σύμφωνα με δηλώσεις της υπουργού Παιδείας Σοφίας Ζαχαράκη
Αποσπασμένοι εκπαιδευτικοί στο εξωτερικό: Εξασφαλισμένο το επιμίσθιο για το 5ο έτος
streaming
Συμμαχία στον χώρο του streaming: Βαρδινογιάννης και Μαρινάκης εισέρχονται στον ANT1+
Νέα κοινή πλατφόρμα με ισότιμη συμμετοχή των τριών ομίλων και στόχο την αναβάθμιση της ψηφιακής εμπειρίας
Συμμαχία στον χώρο του streaming: Βαρδινογιάννης και Μαρινάκης εισέρχονται στον ANT1+