Δραματικές στιγμές στο Ρέθυμνο: Απεγκλωβισμοί πολιτών από παράκτιες περιοχές λόγω του πύρινου μετώπου

Εκπαίδευση 0

Πρύτανης ΕΑΠ: Οι ηλεκτρονικές μας υποδομές δέχτηκαν κακόβουλη επίθεση

koutouzis manolis
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
ΕΑΠ: Στις αρχές της επόμενης εβδομάδα θα αποκατασταθεί η λειτουργία του ΕΑΠ εξαιτίας κυβερνοεπίθεσης από χάκερ

Κυβερνοεπίθεση από χάκερ δέχθηκαν οι υποδομές του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (ΕΑΠ), όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο πρύτανης, καθηγητής Μανώλης Κουτούζης.

«Γίνεται κάθε δυνατή προσπάθεια για την αντιμετώπιση του προβλήματος σε συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές, ενώ με πολύ ταχείς ρυθμούς εξομαλύνεται η λειτουργία του ιδρύματος η οποία αναμένεται να αποκατασταθεί στις αρχές της επόμενης εβδομάδας» τονίζει στην ανακοίνωσή του.

Η ανακοίνωση του πρύτανη του ΕΑΠ

Αγαπητοί/ες φοιτητές/ριες, διδάσκοντες/ουσες, συνεργάτες/ιδες,

Σε συνέχεια της από 27/10/2024 ανακοίνωσής μας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι οι ηλεκτρονικές υποδομές του Ε.Α.Π. δέχτηκαν κακόβουλη επίθεση.

Γίνεται κάθε δυνατή προσπάθεια για την αντιμετώπιση του προβλήματος σε συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές, ενώ με πολύ ταχείς ρυθμούς εξομαλύνεται η λειτουργία του ιδρύματος η οποία αναμένεται να αποκατασταθεί στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Ευχαριστούμε όλη την ακαδημαϊκή κοινότητα για την υποστήριξη και την υπομονή που επέδειξε και δεσμευόμαστε για την απρόσκοπτη εκπαιδευτική λειτουργία του ιδρύματος.

Ο Πρύτανης του Ε.Α.Π.

Καθηγητής Μανώλης Κουτούζης

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Λιβάνιος στο alfavita: Βγαίνει το νομοσχέδιο για την επιλογή 30.000 προϊσταμένων – Εξετάσεις εντός του 2026

Αυτές είναι οι 5 πιο ακριβές πόλεις για φοιτητές στην Ελλάδα

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

εκπαίδευση