koutouzis manolis
Στο αξίωμα του πρώτου Πρύτανη του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (Ε.Α.Π.) εκλέχθηκε ο Καθηγητής της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών Εμμανουήλ Κουτούζης

Τη Δευτέρα 05 Αυγούστου 2024 δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως η διαπιστωτική πράξη εκλογής του πρώτου Πρύτανη  και  ορισμού τεσσάρων (4) Αντιπρυτάνεων του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (ΕΑΠ) (ΦΕΚ Υ.Ο.Δ.Δ. 818/02.08.2024-επισυνάπτεται).

Η εκλογή Πρύτανη  σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας εποχής από την ίδρυση του Πανεπιστημίου το 1992, το οποίο αποτελεί το μοναδικό δημόσιο πανεπιστήμιο στην Ελλάδα που προσφέρει ανοικτή και εξ αποστάσεως προπτυχιακή και μεταπτυχιακή εκπαίδευση και επιμόρφωση.

Στο αξίωμα του πρώτου Πρύτανη του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (Ε.Α.Π.) εκλέχθηκε ο Καθηγητής της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών Εμμανουήλ Κουτούζης. Οι τέσσερις ορισθέντες Αντιπρυτάνεις  είναι: ο Καθηγητής της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών Αθανάσιος Μιχιώτης, ο Καθηγητής της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών Παναγιώτης Καγιαλής, ο Καθηγητής της Σχολής Εφαρμοσμένων Τεχνών και Βιώσιμου Σχεδιασμού Ευθύμιος Ζέρβας και ο Καθηγητής της Σχολής Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας Βασίλειος Βερύκιος.

Η θητεία του Πρύτανη και των  Αντιπρυτάνεων του ΕΑΠ είναι τετραετής, με αρχή την 1η Σεπτεμβρίου 2024 και λήξη την 31η Αυγούστου 2028.

Το ΦΕΚ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Αποκάλυψη alfavita.gr: «Τους πετούσε κλειδιά και τους έλεγε ζώα» – Καταγγελία για Διευθύντρια Λυκείου στην Αθήνα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

louloudia
Πώς να κρατήσετε τα λουλούδια στο βάζο φρέσκα για περισσότερες ημέρες
Με λίγη προσοχή και τις κατάλληλες συνθήκες, τα λουλούδια μπορούν να παραμείνουν λαμπερά και όμορφα για περισσότερες ημέρες.
Πώς να κρατήσετε τα λουλούδια στο βάζο φρέσκα για περισσότερες ημέρες