Η δήμαρχος Λήμνου Ελεονώρα Γεώργα κατέθεσε μήνυση κατά αγνώστων για τις καταστροφές και τις υλικές ζημιές που προκλήθηκαν στο 2ο Νηπιαγωγείο Μύρινας τη νύχτα της Ανάστασης.
Οι ζημιές
Όπως επισημαίνεται στη μήνυση που κατέθεσε η δήμαρχος, άγνωστοι δράστες εισήλθαν παράνομα εντός του αύλειου χώρου του 2ου Νηπιαγωγείου Μύρινας Λήμνου και προέβησαν σε δολιοφθορές, με τη χρήση κροτίδων, βεγγαλικών και εν γένει αυτοσχέδιων εμπρηστικών μηχανισμών, προκαλώντας υλικές ζημιές, μεταξύ των οποίων την καταστροφή οργάνων παιχνιδιού και φυτών, τη φθορά δαπέδων πτώσης κ.α.
Η δημοτική αρχή, με ανακοίνωσή της, καταδικάζει τις πράξεις αυτές και εκφράζει την έντονη ανησυχία της, καθώς το εν λόγω συμβάν δεν αποτελεί μεμονωμένο περιστατικό.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 13/10
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ