σχολείο πρόβλημα
Τι κατήγγειλε γονέας για νηπιαγωγείο

Γονέας προχώρησε σε μία σοβαρή καταγγελία για το 5ο Νηπιαγωγείο Αγίας Βαρβάρας Αττικής, τονίζοντας τις σοβαρές ελλείψεις που υπάρχουν.

«Η εικόνα ενός κατά τα άλλα αξιόλογου σχολείου, με υπεύθυνο και ευσυνείδητο εκπαιδευτικό προσωπικό και με ενεργό σύλλογο γονέων, αμαυρώνεται από την αδιαφορία του Δήμου», τονίζει η καταγγελία.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο γονέας, οι μαθητές του ολοήμερου αναγκάζονται να ξεκουράζονται κατά τις μεσημεριανές ώρες σε ακατάλληλα στρώματα, τα οποία έπειτα από πολυετή χρήση, έχουν καταστραφεί.

Τι αναφέρει γονέας

«Θα ήθελα να σας γνωστοποιήσω μια αντικειμενικά δυσάρεστη κατάσταση που καλούνται οι μαθητές του 5ου Νηπιαγωγείου Αγίας Βαρβάρας Αττικής να υποστούν. Η εικόνα ενός κατά τα άλλα αξιόλογου σχολείου, με υπεύθυνο και ευσυνείδητο εκπαιδευτικό προσωπικό και με ενεργό σύλλογο γονέων, αμαυρώνεται από την αδιαφορία του Δήμου. Ειδικότερα, οι μαθητές του ολοήμερου αναγκάζονται να ξεκουράζονται κατά τις μεσημεριανές ώρες σε ακατάλληλα στρώματα, τα οποία έπειτα από πολυετή χρήση, έχουν καταστραφεί, όπως θα διαπιστώσετε και σε φωτογραφίες που θα επισυνάψω. Ο Δήμος αρνούμενος να προβεί στην προμήθεια του συγκεκριμένης υποδομής του σχολείου, αντιπροτείνει την αγορά των στρωμάτων που τονίζω αποτελούν υποδομή του σχολείου, από τους γονείς. Πληροφοριακά πρόκειται για ένα συνολικό κόστος 1.000 ευρώ ,που ο Δήμος ενώ θα μπορούσε να διαθέσει δεν το πράττει δείχνοντας μια αδιανόητη αδιαφορία σε θέματα που αφορούν παιδιά 4-6 ετών. Το συγκεκριμένο σχολείο αντιμετωπίζει και άλλα προβλήματα, ωστόσο στην παρούσα φάση χρειαζόμαστε την υποστήριξή σας ώστε να γνωστοποιηθεί ευρέως η κατάσταση και να ευαισθητοποιηθούν οι υπεύθυνοι. Αποβλέπουμε ως γονείς και πολίτες στην υποστήριξή σας. Ευχαριστώ εκ μέρους όλων των μαθητών και των γονέων του 5ου Νηπιαγωγείου Αγίας Βαρβάρας.»

σχολείο πρόβλημα

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Φυσικός Βαρβακείου για το θέμα της Φυσικής των Πανελληνίων: Eάν ο Π. Πολάκης δεν ανακαλέσει θα κινηθώ νομικά

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 5 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 13/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

patates.jpg
Νέα έρευνα: Οι τηγανητές πατάτες ίσως συνδέονται με την κατάθλιψη
«Όσοι έχουν υποκείμενα συμπτώματα άγχους και κατάθλιψης θα μπορούσαν να στραφούν σε τρόφιμα παρηγοριάς ως έναν τρόπο αυτοθεραπείας»
Νέα έρευνα: Οι τηγανητές πατάτες ίσως συνδέονται με την κατάθλιψη