Αττικό νοσοκομείο
«Προσπάθεια δολοφονίας χαρακτήρων, μέσω σωρείας μηνυμάτων στα κοινωνικά δίκτυα από μέλος της Ελληνικής Βουλής»

Για «απόπειρα απαξίωσης του έργου των Πανεπιστημιακών Καθηγητών στο Π.Γ.Ν. «ΑΤΤΙΚΟΝ» και την προσπάθεια δολοφονίας χαρακτήρων, μέσω σωρείας μηνυμάτων στα κοινωνικά δίκτυα από μέλος της Ελληνικής Βουλής» κάνει λόγο ο Σύλλογος του Διδακτικού Ερευνητικού Προσωπικού (ΔΕΠ) της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ για την υπόθεση του Γιάννη Καλλιάνου.

«Οι καθηγητές της Σχολής μας παρέχουν υψηλότατου επιπέδου υπηρεσίες στο ΕΣΥ και στην κοινωνία, παρά την επιδοματικού χαρακτήρα αμοιβή τους, υπηρετώντας με υψηλό αίσθημα ευθύνης σε διάφορα Νοσοκομεία της Αττικής. Μεταξύ αυτών το Π.Γ.Ν. “ΑΤΤΙΚΟΝ» προσθέτουν.

«Τονίζουμε ότι τα μέλη της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ έδιναν και συνεχίζουν καθημερινά να δίνουν τη μάχη μέσα στα Πανεπιστημιακά Νοσοκομεία για την ενίσχυση της δημόσιας υγείας στη χώρα μας και καλούμε τους Έλληνες πολίτες να κλείσουν τα αυτιά τους στις όποιες φωνές σπίλωσης του κύρους των Ιατρικών Σχολών και Δημόσιων Νοσοκομείων της χώρας» επισημαίνουν.

Η ανακοίνωση του Συλλόγου ΔΕΠ Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ

Ανακοίνωση για τους Καθηγητές της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ και το Π.Γ.Ν. «ΑΤΤΙΚΟΝ»

Τις τελευταίες μέρες, με αφορμή το θλιβερό γεγονός της απώλειας ενός συνανθρώπου μας, παρακολουθούμε την απόπειρα απαξίωσης του έργου των Πανεπιστημιακών Καθηγητών στο Π.Γ.Ν. «ΑΤΤΙΚΟΝ» και την προσπάθεια δολοφονίας χαρακτήρων, μέσω σωρείας μηνυμάτων στα κοινωνικά δίκτυα από μέλος της Ελληνικής Βουλής. Εκτοξεύονται κατηγορίες κατά συγκεκριμένων συναδέλφων, χωρίς καμία συναφή τεκμηρίωση, ενώ αμετροεπώς επιχειρείται η ποδηγέτηση της κοινής γνώμης επί εξειδικευμένων ιατρικών θεμάτων και ακολουθούμενων κλινικών πρακτικών επί τη βάσει διεθνών κατευθυντήριων οδηγιών.

To έμψυχο δυναμικό της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ έχει φέρει τη Σχολή μας στην υψηλότερη θέση μεταξύ των Ιατρικών Σχολών στον ευρύτερο χώρο της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, ενώ πλέον κατατάσσεται στις 100 καλύτερες Ιατρικές Σχολές παγκοσμίως (ShanghaiRanking’sGlobalRanking of Academic Subjects 2023). Ταυτόχρονα, οι καθηγητές της Σχολής μας παρέχουν υψηλότατου επιπέδου υπηρεσίες στο ΕΣΥ και στην κοινωνία, παρά την επιδοματικού χαρακτήρα αμοιβή τους, υπηρετώντας με υψηλό αίσθημα ευθύνης σε διάφορα Νοσοκομεία της Αττικής. Μεταξύ αυτών το Π.Γ.Ν. «ΑΤΤΙΚΟΝ», το οποίο διαθέτει πλειάδα Πανεπιστημιακών Κλινικών και Εργαστηρίων και το οποίο αποτελεί κέντρο αναφοράς στον υγειονομικό χάρτη της χώρας, αλλά και κόμβο αριστείας στην ιατρική έρευνα και εκπαίδευση.

Τονίζουμε ότι τα μέλη της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ έδιναν και συνεχίζουν καθημερινά να δίνουν τη μάχη μέσα στα Πανεπιστημιακά Νοσοκομεία για την ενίσχυση της δημόσιας υγείας στη χώρα μας και καλούμε τους Έλληνες πολίτες να κλείσουν τα αυτιά τους στις όποιες φωνές σπίλωσης του κύρους των Ιατρικών Σχολών και Δημόσιων Νοσοκομείων της χώρας.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 20/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

panellinies g
Πανελλαδικές 2024: Οι αμοιβές των συμμετεχόντων για τα Μουσικά τμήματα των πανεπιστημίων
Πανελλήνιες – Πανελλαδικές 2024: Τι αμοιβές παίρνουν οι πρόεδροι, τα μέλη, οι γραμματείς , οι επιτηρητές, οι εξεταστές-βαθμολογητές για τα μουσικά...
Πανελλαδικές 2024: Οι αμοιβές των συμμετεχόντων για τα Μουσικά τμήματα των πανεπιστημίων
anergia-people.jpg
Βραζιλία: Καθιέρωσε την 21η Σεπτεμβρίου ως «Εθνική Ημέρα του Έλληνα Μετανάστη»
Η Βραζιλία πέρασε νόμο με τον οποίο καθιερώνεται η 21η Σεπτεμβρίου ως «Εθνική Ημέρα του Έλληνα Μετανάστη»
Βραζιλία: Καθιέρωσε την 21η Σεπτεμβρίου ως «Εθνική Ημέρα του Έλληνα Μετανάστη»
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων: Καταγγελία για μαζικές εξώσεις φοιτητών από τις εστίες
«Δεν είναι τυχαίο που βιάζονται να ξεκληρίσουν  όλες τις Εστίες, απ’ όταν έλαβαν έγκριση για κονδύλι 5,6 εκ. ευρώ για «αναβάθμιση των Φοιτητικών...
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων: Καταγγελία για μαζικές εξώσεις φοιτητών από τις εστίες