Εκπαίδευση

Καθηγήτρια ΕΚΠΑ για βιασμό 12χρονης στο Κολωνό: «Ο Ηλίας Μίχος καλύπτει επώνυμους στο κύκλωμα»

Ηλίας Μίχος
INTIME NEWS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
«Ξεκάθαρα, λέω ότι ξέφυγαν και είναι στο απυρόβλητο. Δεν μπορώ πιο ξεκάθαρα να το πω»

Η κορυφαία καθηγήτρια του ΕΚΠΑ και δικαστική πραγματογνώμονας για τα κυκλώματα trafficking, Χριστίνα Αντωνοπούλου, σχολίασε την υπόθεση του βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό και την πρόταση της εισαγγελέως για τον Ηλία Μίχο.

Η καθηγήτρια υποστήριξε σε δηλώσεις της στο Kontra πως «ο βασικός κατηγορούμενος «καλύπτει επώνυμους στο κύκλωμα» και ότι η μητέρα του κοριτσιού είναι αθώα.

Μάλιστα, τόνισε πως η γυναίκα κατηγορείται, ώστε να «μείνουν στο απυρόβλητο» γνωστοί βιαστές και άτομα υπεράνω υποψίας.

«Ο κ. Μίχος είναι ήρωαςΠροστατεύει αυτούς τους αφανείς διακεκριμένους που ήταν μέσα στο κύκλωμα. Η Δικαιοσύνη του δίνει το δικαίωμα της σιωπής, αλλά το δικαίωμα της σιωπής το έχει αναλάβει η κοινωνία ολόκληρη. Αυτοί που έχουν τα μέσα και παίρνουν τις αποφάσεις», είπε χαρακτηριστικά.

«Μαζέψαν ένα τσούρμο από παραβατικούς, παρεκκλίνοντες, αρρώστους, άνθρωποι που είναι δήθεν το τελευταίο της κοινωνίας και τούς έχουν στο δικαστήριο. Το βαρύ πυροβολικό είναι στο απυρόβλητο», πρόσθεσε στη συνέχεια.

«Ξεκάθαρα, λέω ότι ξέφυγαν και είναι στο απυρόβλητο. Δεν μπορώ πιο ξεκάθαρα να το πω», είπε και πρόσθεσε πως «αυτό το παιδί μίλησε για όλη την κοινωνία και δεν τους ενδιέφερε. Ένα παιδί θα καταστρέψουμε για να προστατεύσουμε τα βαριά ονόματα. Τι είναι ένα παιδί; Αυτή είναι η διαδικασία και στο τέλος προσθέσαμε τη μάνα, γιατί με αυτή γίνεται έξω φρενών η κοινωνία, όχι με τον Μίχο. Η μάνα είναι αθώα, δεν έχει κάνει τίποτα».

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Σχολεία: Όλες οι ημερομηνίες για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς - Πότε επιστρέφουν εκπαιδευτικοί και μαθητές

ΑΣΕΠ 6Κ/2026: Κλείδωσε η νέα προκήρυξη για 317 μόνιμες προσλήψεις στα νοσοκομεία

Υπουργείο Παιδείας: Μέσω gov.gr η ανάληψη υπηρεσίας για τους εκπαιδευτικούς
 

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

εκπαίδευση