κολωνός
Η πρόταση της εισαγγελέως

Συνεχίζεται σήμερα η δίκη για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης από τον Κολωνό, ενώ την πρότασή της κατέθεσε η εισαγγελέας.

Τι ζήτησε ο εισαγγελέας

Η εισαγγελέας ζήτησε την ενοχή του Ηλίας Μίχου για τέσσερα από τα επτά αδικήματα για τα οποία κατηγορείται στην υπόθεση του Κολωνού. Αντίθετα, ζήτησε την αθώωση του μεταξύ άλλων για τις πράξεις του βιασμού.

Η εισαγγελέας ζήτησε συγκεκριμένα την αθώωση του βασικού κατηγορούμενου Ηλία Μίχου για βιασμό λόγω αμφίβολων, για μαστροπεία σε οίκους ανοχής και για μαστροπεία μέσω εξαναγκασμού και με αποκόμιση πορνικών εσόδων.

Αντίθετα, η εισαγγελέας ζήτησε να κριθεί ένοχος για διακεκριμένη κατάχρηση ανηλίκου που δεν συμπλήρωσε 14 έτη από πρόσωπο που του το είχαν εμπιστευτεί, οπλοκατοχή (για δυο όπλα), κατοχή πορνογραφικού υλικού με ανήλικο χωρίς να έχει συμπληρώσει τα 12 έτη αλλά χωρίς εξαναγκασμό και κερδοσκοπία και επιπλέον διευκόλυνση της ανήλικης να εκδίδεται.

Η αγόρευση της εισαγγελέως συνεχίζεται και για τους υπόλοιπους 25 κατηγορούμενους.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750€: Βγήκε το Μητρώο Ωφελουμένων - Μάθετε αν είστε μέσα και ξεκινήστε

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Ελιές
Έχουν «ημερομηνία λήξης» οι ελιές; Τι πρέπει να γνωρίζουμε για να τις καταναλώνουμε με ασφάλεια
Ακόμα και το πιο ανθεκτικό τρόφιμο χρειάζεται σωστή αποθήκευση και προσοχή στις αλλαγές χρώματος, οσμής και υφής
Έχουν «ημερομηνία λήξης» οι ελιές; Τι πρέπει να γνωρίζουμε για να τις καταναλώνουμε με ασφάλεια