Την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου και ώρα 7μ.μ. στο INNOVATHENS, η Πρωτοβουλία Νέων, μία νεανική οργάνωση που καταπιάνεται με την ισότητα στην εκπαίδευση, διοργανώνει εκδήλωση με στόχο την ανάδειξη των προβλημάτων και των αναγκών των δημοσίων πανεπιστημίων.
H εκδήλωση έχει τίτλο: «Άρθρο 16 – Λύνει η αναθεώρησή του τα προβλήματα στην Ανώτατη Εκπαίδευση; »
Στην εκδήλωση νέοι άνθρωποι θα έχουν την ευκαιρία να μιλήσουν για τα προβλήματα και τις ανάγκες του δημοσίου πανεπιστημίου, καθώς και την ανάγκη προάσπισης του.
«Σε μία περίοδο που ο διάλογος δεν φεύγει έξω από το άρθρο 16, εμείς ερχόμαστε για να μιλήσουμε για το τι χρειάζεται το δημόσιο πανεπιστήμιο» αναφέρει η οργάνωση.
Θα συμμετέχουν οι καθηγητές Αντώνης Καραμπατζός της Νομικής Αθηνών και Ξενοφών Κοντιάδης του Παντείου Πανεπιστημίου, ενώ θα παρέμβουν τα μέλη της οργάνωσης Πέτρος Αποστολάκης και Νίκος Βασιλόπουλος.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις
Προσλήψεις εκπαιδευτικών – ΟΠΣΥΔ: Τα 6 βήματα για σωστά δικαιολογητικά και φάκελο
Πανελλήνιες 2026: Το έγγραφο «κλειδί» για την είσοδο στα εξεταστικά κέντρα
Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google
Alfavita Newsroom