Σε ΦΕΚ δημοσιεύθηκε η απόφαση της Συγκλήτου του ΑΠΘ, με την οποία καθορίζεται ο ανώτατος αριθμός συνεδριάσεων της Συγκλήτου του ΑΠΘ σε τρεις συνολικά, για την ανάδειξη του συνόλου των εξωτερικών μελών του Συμβουλίου Διοίκησης.
Δείτε εδώ αναλυτικά το ΦΕΚ.
Εντός πέντε ημερών η Σύγκλητος του ΑΠΘ θα πρέπει να πραγματοποιήσει τις τρεις συνεδριάσεις, ώστε να αναδείξει τα πέντε εξωτερικά μέλη.
Υπενθυμίζεται ότι η Σύγκλητος ζήτησε από το υπουργείο Παιδείας διευκρινίσεις ως προς τη διαδικασία, δηλαδή τη δυνατότητα εκλογής με το ηλεκτρονικό σύστημα zeus, καθώς και τον τρόπο κλήρωσης, εφόσον εάν χρειαστεί.
Η Σύγκλητος σκοπεύει να ολοκληρωθεί η διαδικασία εκλογής των εξωτερικών μελών εντός του Νοεμβρίου, προκειμένου σύντομα να γίνει και η εκλογή Πρύτανη.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Τι σημαίνει η λέξη «φανφάρα» και από πού προέρχεται
Εκπαιδευτικοί: Πότε θα πιστωθεί στο λογαριασμό τους η μισθοδοσία
Μειώσεις στη στρατιωτική θητεία: Πόσους μήνες θα υπηρετούν οι φαντάροι με τον νέο νόμο
Alfavita Newsroom