ΑΣΕΠ 3ΕΑ/2019: Αναμορφωμένοι πίνακες κατάταξης εκπαιδευτικών
Κινητοποίηση της Ε' ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης, στις 10/11 για αποκατάσταση αδικιών στους εκπαιδευτικούς από διαθεσιμότητα

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 20/10 στις 7.00 μ.μ. στο 2ο ΕΠΑΛ Εύοσμου  η προγραμματισμένη εκδήλωση της Ε ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης για τα 10 χρόνια από το καθεστώς της διαθεσιμότητας απόλυσης και τους μεγάλους αγώνες του κλάδου για την επιστροφή των εκπαιδευτικών στα σχολεία. 

Στην εκδήλωση προβλήθηκαν  βίντεο από τους αγώνες,  υπήρχε έκθεση φωτογραφίας, προβολή κινητοποιήσεων, ομιλία από τον πρόεδρο της Ε ΕΛΜΕ και χαιρετισμοί από  εκπαιδευτικούς της πρώην διαθεσιμότητας. 

«Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους συναδέλφους που έπαιξαν μουσική και τραγούδησαν στην εκδήλωσή μας, τον Ιάσονα…. και τον Σταύρο…. Έκπληξη  της βραδιάς ο Μανώλης Σταθόπουλος, ψυχή των σχολικών φυλάκων στον αγώνα κατά της διαθεσιμότητας, που έπαιξε κιθάρα, τραγούδησε και συγκίνησε όλους μας», αναφέρεται στο δελτίο τύπου της ΕΛΜΕ.

Παράλληλα, καλούν στην κινητοποίηση που οργανώνει η Ε ΕΛΜΕ-Θ την Παρασκευή 10/11/2023 στις 2.30 μ.μ. συγκέντρωση στο ΥΜΑΘ για αποκατάσταση αδικιών για εκπαιδευτικούς από διαθεσιμότητα (επιστροφή του 25% του μισθού τους που παράνομα παρακρατήθηκε για δύο χρόνια, καθώς και για να προσμετρηθεί το αντίστοιχο ποσό στις συντάξιμες αποδοχές τους). 

Αναλυτικά

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 20/10 στις 7.00 μ.μ. στο 2ο ΕΠΑΛ Εύοσμου  η προγραμματισμένη εκδήλωση της Ε ΕΛΜΕ για τα 10 χρόνια από το καθεστώς της διαθεσιμότητας απόλυσης και τους μεγάλους αγώνες του κλάδου για την επιστροφή των συναδέλφων στα σχολεία. Στην εκδήλωση προβλήθηκαν  βίντεο από τους αγώνες,  υπήρχε έκθεση φωτογραφίας, προβολή κινητοποιήσεων, ομιλία από τον πρόεδρο της Ε ΕΛΜΕ και χαιρετισμοί από τους συναδέλφους της πρώην διαθεσιμότητας. Ακολούθησε εκδήλωση με ζωντανή μουσική από συναδέλφους, φαγητό και ποτό. 

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους συναδέλφους που έπαιξαν μουσική και τραγούδησαν στην εκδήλωσή μας, τον Ιάσονα…. και τον Σταύρο…. Έκπληξη  της βραδιάς ο Μανώλης Σταθόπουλος, ψυχή των σχολικών φυλάκων στον αγώνα κατά της διαθεσιμότητας, που έπαιξε κιθάρα, τραγούδησε και συγκίνησε όλους μας.

Ευχαριστούμε τους διευθυντές των 3 ΕΠΑΛ του Ευόσμου και τον Δήμο Κορδελιού – Ευόσμου  για τη διάθεση του χώρου, τον υποδιευθυντή του 2ου ΕΠΑΛ για τη βοήθειά του, τους συναδέλφους που ετοίμασαν βίντεο και παρουσίαση φωτογραφιών, όσους και όσες πρόσφεραν φαγητά και γλυκά, όσους βοήθησαν στην οργάνωση και την καθαριότητα του χώρου.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους και ιδιαίτερα τους συναδέλφους της πρώην διαθεσιμότητας να πάρουν μέρος στην κινητοποίηση που οργανώνει η Ε ΕΛΜΕ-Θ την Παρασκευή 10/11/2023 στις 2.30 μ.μ. συγκέντρωση στο ΥΜΑΘ για αποκατάσταση αδικιών για συναδέλφους από διαθεσιμότητα (επιστροφή του 25% του μισθού τους που παράνομα παρακρατήθηκε για δύο χρόνια, καθώς και για να προσμετρηθεί το αντίστοιχο ποσό στις συντάξιμες αποδοχές τους). 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παραιτήθηκε διευθυντής σχολείου που απειλήθηκε με καθαίρεση και πειθαρχικές ποινές επειδή αντιτάχθηκε σε αυτή στην αξιολόγηση

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 17 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 17/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

palaistini
World Press Photo: Το «νανούρισμα» του νεκρού παιδιού - Η συγκλονιστική φωτογραφία που βραβεύτηκε
Το πρώτο βραβείο του World Press Photo σε φωτογραφία με Παλαιστίνια που θρηνεί τη νεκρή ανιψιά της
World Press Photo: Το «νανούρισμα» του νεκρού παιδιού - Η συγκλονιστική φωτογραφία που βραβεύτηκε