Αύριο Δευτέρα 9 Οκτωβρίου το απόγευμα θα γίνει η μισθοδοσία των 28.000 περίπου αναπληρωτών εκπαιδευτικών της Α΄ φάσης.
Η επόμενη μισθοδοσία των μόνιμων εκπαιδευτικών θα καταβληθεί την Πέμπτη 12 Οκτωβρίου.

Σχετικά με τη μισθοδοσία των περσινών νεοδιόριστων εκπαιδευτικών: Ήδη κανονικά υπάρχει τέλος παρακράτησης αυξημένων εισφορών νεοδιόριστων 2022 για το ΜΤΠΥ
Η μισθοδοσία διενεργείται κάθε 27 του προηγούμενου μήνα και κάθε 13 του τρέχοντος μήνα για τους μονίμους και κάθε 10 του επόμενου για τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς. Ουσιαστικά τα χρήματα μπαίνουν στους λογαριασμούς στις 12 και 26 του προηγούμενου μήνα για τους μόνιμους και στις 9 του επόμενου μήνα για τους αναπληρωτές.
Η Μισθοδοσία υπολογίζεται μέσω του προγράμματος μισθοδοσίας του Υ.Παι.Θ. ΔΙΑΣ και πιστώνεται στον τραπεζικό λογαριασμό σας απευθείας από την Ενιαία Αρχή Πληρωμών (Ε.Α.Π.)
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
«Κανόνι» σε μεγάλη ασφαλιστική στην Ελλάδα - Χιλιάδες οδηγοί χωρίς κάλυψη από 1η Ιουλίου!
Πολύ σημαντική ανακοίνωση της Πειραιώς για όλους τους χρήστες- Τι πρέπει να κάνετε
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/6
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ