μακρη νεοδιοριστοι
Ανέδειξε τον στόχο της Κυβέρνησης, του Πρωθυπουργού και του ΥΠΑΙΘΑ για 4.000 νέους διορισμούς κάθε χρόνο, τακτικές επιμορφώσεις και δυνατότητες ανέλιξης που θα ενισχύσουν το έργο και θα συμβάλλουν στην ενδυνάμωση των εκπαιδευτικών

Στόχο της Κυβέρνησης, του Πρωθυπουργού και του ΥΠΑΙΘΑ είναι να γίνονται 4.000 νέοι διορισμοί κάθε χρόνο, τακτικές επιμορφώσεις και δυνατότητες ανέλιξης που θα ενισχύσουν το έργο και θα συμβάλλουν στην ενδυνάμωση των εκπαιδευτικών.

Αυτό ανέφερε η Υφυπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, αρμόδια για την Επαγγελματική Εκπαίδευση, Κατάρτιση και τη Διά Βίου Μάθηση, κα Ζέττα Μ.Μακρή η οποία παραβρέθηκε στην τελετή υποδοχής των νεοδιόριστων εκπαιδευτικών που θα υπηρετήσουν σε σχολεία δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της Μαγνησίας και ευχήθηκε εγκάρδια σε όλες και όλους για την νέα σελίδα στην επαγγελματική τους σταδιοδρομία.

Η κα Μακρή ένωσε τις ευχές της με εκείνες του Σεβασμώτατου Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιου και του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας Δρ Σαβελίδη και τόνισε το σπουδαίο ρόλο του εκπαιδευτικού στο σύγχρονο σχολείο και διαχρονικά στην Παιδεία εκφράζοντας την εκτίμηση και τον σεβασμό της προς τους εκπαιδευτικούς λειτουργούς.

Ευχαρίστησε τους νεοδιόριστους εκπαιδευτικούς για την προσφορά τους ως αναπληρωτές, αναφέρθηκε στους περισσότερους από 28.500, συνολικά, διορισμούς εκπαιδευτικών και μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού και Βοηθητικού Προσωπικού και ανέδειξε τον στόχο της Κυβέρνησης, του Πρωθυπουργού και του ΥΠΑΙΘΑ για 4.000 νέους διορισμούς κάθε χρόνο, τακτικές επιμορφώσεις και δυνατότητες ανέλιξης που θα ενισχύσουν το έργο και θα συμβάλλουν στην ενδυνάμωση των εκπαιδευτικών ικανοποιώντας πάγια και δίκαια αιτήματα της εκπαιδευτικής κοινότητας.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Μήνυση Διευθυντή σε 4 εκπαιδευτικούς: Το σχολείο μπροστά σε ένα επικίνδυνο μονοπάτι!

Επίδομα 300 ευρώ: Διευρύνονται οι δικαιούχοι – Πότε πληρώνεται και ποιοι το λαμβάνουν

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Καιρός
Καιρός: Νέο βαρομετρικό από Λιβύη φέρνει βροχές - Τι αναμένουμε σε Αττική και Θεσσαλονίκη
Επιστρέφει η αστάθεια – Πού θα «χτυπήσουν» βροχές και καταιγίδες μέχρι το Σάββατο
Καιρός: Νέο βαρομετρικό από Λιβύη φέρνει βροχές - Τι αναμένουμε σε Αττική και Θεσσαλονίκη
apple-education_ekpaideusi.jpg
ΑΣΕΠ εκπαιδευτικών: Πώς να υπολογίσετε εύκολα τα μόριά σας για τις προκηρύξεις 1ΓΕ και 2ΓΕ/2026
Νέο ψηφιακό εργαλείο δίνει στους υποψηφίους τη δυνατότητα να εκτιμήσουν τη θέση τους στους πίνακες πριν την έναρξη των αιτήσεων
ΑΣΕΠ εκπαιδευτικών: Πώς να υπολογίσετε εύκολα τα μόριά σας για τις προκηρύξεις 1ΓΕ και 2ΓΕ/2026