Σύμβουλοι Εκπαίδευσης: Νέες προσκλήσεις για ορισμό μελών σε Τοπικά Συμβούλια Επιλογής
Σε Πελοπόννησο και σε Νότιο Αιγαίο - Προθεσμία μέχρι Τετάρτη 9 Αυγούστου

Δημοσιεύθηκαν σήμερα δύο προσκλήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος Συμβούλων Εκπαίδευσης, για τον ορισμό μελών στα Τοπικά Συμβούλια Επιλογής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πελοποννήσου και Νοτίου Αιγαίου.

Με την πρώτη, ο ΠΔΕ Πελοποννήσου καλεί τους/τις Συμβούλους Εκπαίδευσης Πελοποννήσου, οι οποίοι/ες επιθυμούν να ορισθούν μέλη Τοπικού Συμβουλίου Επιλογής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας ή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πελοποννήσου, όπου υπάγονται ή εκτείνεται η αρμοδιότητά τους, να υποβάλουν σχετική αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος απευθείας στην Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πελοποννήσου με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, από τη Δευτέρα 7 Αυγούστου 2023 έως και την Τετάρτη 9 Αυγούστου 2023, ενημερώνοντας παράλληλα τη Διεύθυνση Εκπαίδευσης στην οποία υπάγονται. Η αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος θα πρέπει να συνοδεύεται από βιογραφικό σημείωμα στο οποίο να καταγράφεται η διοικητική και διδακτική τους εμπειρία, η επιστημονική και παιδαγωγική τους κατάρτιση, καθώς και τα ακαδημαϊκά τους προσόντα.

Με τη δεύτερη πρόσκληση,  η ΠΔΕ Νοτίου Αιγαίου καλεί τους/τις Συμβούλους Εκπαίδευσης Νοτίου Αιγαίου, οι οποίοι/ες επιθυμούν να ορισθούν μέλη Τοπικού Συμβουλίου Επιλογής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας ή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου ή Κυκλάδων, στην οποία υπάγονται ή εκτείνεται η αρμοδιότητά τους, να υποβάλουν αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας ή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου ή Κυκλάδων, στην οποία υπάγονται, έως και την Τετάρτη 09-08-2023 και ώρα 15:00, καθώς και βιογραφικό σημείωμα, από το οποίο να προκύπτουν τα ακαδημαϊκά τους προσόντα.

Οι Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου και Κυκλάδων θα πρέπει να αποστείλουν τις υποβληθείσες αιτήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος με τα συνημμένα βιογραφικά σημειώματα, το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 10-08-2023 και ώρα 10:00 π.μ., στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νοτίου Αιγαίου.

Δείτε:

Πρόσκληση Πελοποννήσου

Πρόσκληση Νοτίου Αιγαίου

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 24/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

foto-molivia-xromata-ekpaideusi.jpg
Μετά τις 20 Ιουνίου ανακοινώνονται οι μόνιμοι διορισμοί εκπαιδευτικών
“Υπάρχει πρόθεση, γίνονται προσπάθειες, εξαρτώνται από άλλους φορείς και παράγοντες, δεν ξέρουμε πόσες, δεν ξέρουμε πότε”. Διάχυτη η αίσθηση πως “…...
Μετά τις 20 Ιουνίου ανακοινώνονται οι μόνιμοι διορισμοί εκπαιδευτικών
ekklisia_thessaloniki.jpg
Απίστευτο βίντεο: Ιερέας δάγκωσε γυναίκα κατά τη Θεία Μετάληψη
«Ο ιερέας προσπάθησε να της βάλει με το ζόρι την όστια στο στόμα, εκείνη έκανε πίσω λέγοντας "όχι, μην το κάνετε αυτό" και προσπάθησε να το πάρει με...
Απίστευτο βίντεο: Ιερέας δάγκωσε γυναίκα κατά τη Θεία Μετάληψη