ΑΠΘ διαμαρτυρία
thesstoday.gr
Προβλήματα αντιμετωπίζουν οι φοιτητές του ΑΠΘ καθώς η λέσχη έχει σταματήσει τη λειτουργία της για το καλοκαίρι

Σοβαρά επισιτιστικά προβλήματα αντιμετωπίζουν κάθε χρόνο οι φοιτητές που παραμένουν στα μέρη των σπουδών τους κατά τους καλοκαιρινού μήνες, καθώς οι λέσχες κλείνουν από τον Ιούλιο.

Πιο συγκεκριμένα, φοιτητές του ΑΠΘ καταγγέλλουν ότι θα μείνουν χωρίς φαγητό, καθώς η φοιτητική λέσχη έχει κλείσει από την 1η Ιουλίου, ενώ είναι ακόμη σε εξέλιξη η εξεταστική περίοδος, όπως αναφέρει το thesstoday.gr.

Η διαμαρτυρία

Κρατώντας πανό στα οποία αναγράφεται «ομαλή λειτουργία της λέσχης έως το πέρας των εξετάσεων», φοιτητές και φοιτήτριες ζητούν σίτιση στη λέσχη τουλάχιστον έως τις 15 Ιουλίου, μέχρι να τελειώσει η εξεταστική, όπως αποφασίστηκε και για τα εστιατόρια των φοιτητικών εστιών.

Η Μαρία Πούρλη, μέλος ΔΣ του Φοιτητικού Συλλόγου Νομικής δηλώνει ότι «η απόφαση έρχεται σε αντίθεση με το δικαίωμα του φοιτητή στη δωρεάν σίτιση και ενώ μάλιστα αρκετοί δίνουν ακόμη μαθήματα».

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Ανακοινώθηκε ο 3ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με ΝΕΑ ΥΛΗ: Βγήκαν τα πρώτα Τεστ με τις λύσεις τους

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Αίγινα
Υγειονομική «βόμβα» στην Αίγινα: Ακατάλληλο για κάθε χρήση το νερό
Συναγερμός στο νησί μετά τον εντοπισμό επικίνδυνων μικροβιακών φορτίων στις γεωτρήσεις – Απαγόρευση για πόση, μπάνιο και μαγείρεμα
Υγειονομική «βόμβα» στην Αίγινα: Ακατάλληλο για κάθε χρήση το νερό