arsakeio
«Καμπανάκι» από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων - Ζητά να αλλάξουν σχολικό περιβάλλον οι «νταήδες»

Μία φωτογραφία – ντοκουμέντο από τα σημάδια που άφησε στον λαιμό του 15χρονου η πετονιά, η οποία πέρασαν οι συμμαθητές τους, που του έκαναν bullying στο Αρσάκειο, κάνει τον γύρο του διαδικτύου και προκαλεί σοκ. Όπως δείχνει καθαρά η φωτογραφία, η πετονιά προκάλεσε σοβαρά τραύματα στον λαιμό του μαθητή θέτοντας σε κίνδυνο ακόμη και την ίδια του τη ζωή.

Η ιατροδικαστική εξέταση, στην οποία υπεβλήθη το παιδί, έδειξε πως είναι τόσο σοβαρά τα πράγματα, με αποτελέσμα οι γονείς να προσανατολίζονται μέσω του δικηγόρου τους να καταθέσουν μήνυση για απόπειρα ανθρωποκτονίας και έκθεση ανήλικου σε κίνδυνο κατά του Αρσάκειου.

Οι έξι εμπλεκόμενοι μαθητές και οι γονείς τους βρέθηκαν από το πρωί της Μεγάλης Τρίτης (11/4) ενώπιον του Συλλόγου Διδασκόντων του Αρσακείου για την υπόθεση του άγριου bullying με πετονιά σε βάρος 15χρονου μαθητή του σχολείου.

Σήμερα, Μεγάλη Τετάρτη (12/4) αφού ολοκληρωθεί η εξέταση των έξι ατόμων αναμένεται, σύμφωνα με το ρεπορτάζ που μεταδόθηκε στο Mega, αναμένεται να κληθεί να μιλήσει για τα όσα έχουν συμβεί ο 15χρονος.

Μετά την ολοκλήρωση και αυτής της διαδικασίας θα αποφανθούν ο Σύλλογος των Διδασκόντων μαζί με τη Διευθύντρια και τη νομική σύμβουλο ποιο θα είναι το μέλλον για αυτά τα έξι παιδιά.

Η οικογένεια του 15χρονου είναι αποφασισμένη να πάει την υπόθεση στα άκρα, ενώ αρχικά είχε σκεφτεί να πάρει το παιδί της και να αλλάξει περιβάλλον.

Το παιδί έχει επιστρέψει στο σχολείο, ωστόσο δέχεται ακόμα λεκτική βία. Οι γονείς του όμως έχουν στο πλευρό τους και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων που ζητά να αποπεμφθούν τα παιδιά αυτά από το σχολείο.

Εάν οι θύτες δεν αλλάξουν σχολικό περιβάλλον σύμφωνα με πληροφορίες η οικογένεια σκέφτεται να να ζητήσει να τους επιβληθούν ασφαλιστικά μέτρα ώστε να μην πλησιάζουν τον 15χρονο.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός: Βγήκε η προκήρυξη - Αιτήσεις από 29/4 έως 14/5

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 29/04

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

kne-logotypo-1200x700.jpg
Καταδίκη της επίθεσης από την ΚΝΕ: «Τραμπούκικη ενέργεια που εξυπηρετεί τον αποπροσανατολισμό»
«Η απάντηση θα δοθεί στις φοιτητικές εκλογές», τονίζει η οργάνωση
Καταδίκη της επίθεσης από την ΚΝΕ: «Τραμπούκικη ενέργεια που εξυπηρετεί τον αποπροσανατολισμό»
nekros
Τραγωδία στο Κερατσίνι: Βρέθηκε νεκρός στην αποθήκη του σπιτιού του ο 43χρονος που αγνοούνταν από τις 28 Απριλίου
Τραγικό τέλος στην υπόθεση εξαφάνισης – Νεκρός στην αποθήκη του σπιτιού του ο 43χρονος που αναζητούνταν από τις 28 Απριλίου
Τραγωδία στο Κερατσίνι: Βρέθηκε νεκρός στην αποθήκη του σπιτιού του ο 43χρονος που αγνοούνταν από τις 28 Απριλίου
iaponia
Σοκ στην Οσάκα: Άνδρας έπεσε με το αυτοκίνητο σε μαθητές – «Είχα βαρεθεί τα πάντα»
Επτά παιδιά τραυματίστηκαν αλλά νοσηλεύονται εκτός κινδύνου – Ο δράστης συνελήφθη για απόπειρα ανθρωποκτονίας
Σοκ στην Οσάκα: Άνδρας έπεσε με το αυτοκίνητο σε μαθητές – «Είχα βαρεθεί τα πάντα»
xrisoxoidis
Χρυσοχοΐδης για Νομική: «Μόνο η σύλληψη αξίζει στους κουκουλοφόρους»
Οργή Χρυσοχοΐδη για την επίθεση στη Νομική – Βολές κατά των πανεπιστημιακών αρχών για αδράνεια στην εφαρμογή του νόμου
Χρυσοχοΐδης για Νομική: «Μόνο η σύλληψη αξίζει στους κουκουλοφόρους»